Yoga weekend retreat i Stockholm

Yoga in Stockholm with a view

Yoga utövas såväl på våra gym som hemma framför TV-n i vardagsrummet. En del yogis och yoginis (manlig respektive kvinnlig person som utövar yoga) åker iväg på weekend retreat eller längre resor. Destinationerna är oftast i härliga naturomgivningar, ibland även utanför hemlandet för att kunna berikas med en ny reseupplevelse.

Yoga i dagens samhälle

I dag lever vi i ett samhälle som kräver väldigt mycket av oss. Här utsätts vi för mycket information, genom olika medier - omedvetet eller medvetet. Inte undra på att vi både uttrycker oss till våra nära och kära, att vilja ”bara vara”. Vi behöver helt enkelt hitta vårt inre lugn. Ett fantastiskt verkyg till att hitta just detta, är yoga. Yogan hjälper oss att skapa den balans vi ibland kan sakna. Dessutom kan yogan hjälpa oss att nå ett större medvetande om oss själva, för att kunna uppnå vårt fulla potential.

Yoga in the city

Vad är yoga

Yoga som egentligen betyder förening, har som syfte att förena kropp själ och sinne på ett högre plan. Detta så vi kan agera, tänka och tala på ett sätt som lyfter och stärker oss själva och även de som finns närmast omkring oss. Detta görs i kombination av fysiska rörelser och andningsteknik.

Yoga on post it

MIND, BODY, SPIRIT, SOUL, AND YOU © Marek Uliasz | Dreamstime

Yoga weekend retreat i september i Stockholm

Första helgen i september har vi glädjen att välkomna New Yorks egna”Spirit Junkie”, livscoach och bästsäljande författare Gabrielle Bernstein, som kommer till Stockholm och Radisson Blu Royal Park Hotel i Frösundavik.

”Gabby” har gjort sig känd från Oprah's Super Soul Sunday -  och som den nya tidens spirituella svar på Carrie Bradshaw som fokuserar på inre frid och självkärlek.

Gabby Bernstein

Med boken "The Universe Has Your Back" fick hon nyligen en #1 New York Times bestseller.  På samma tema erbjuder nu Gabby sin workshop; From fear to faith! Kom och ta del av en heldag som skapar kraft. En heldag som hjälper dig att sluta jaga livet och istället leva det...fullt ut!

Speaker Gabby Bernstein in workshop with audience

Wildwood Sweden som står för evenemanget, har skapat ett weekend retreat för att stärka upplevelsen på alla plan,  genom både yoga och meditation. Läs mer och köp biljetter via Wildwood Sweden.

Stay true powered!

Berätta vad du tycker