Yoga i Göteborg!

Meditation, fysisk träning eller ett sätt att hitta sig själv - Yoga är en av världens äldsta andliga traditioner och har idag blivit en vetenskap för att skapa harmoni mellan kropp och sinne.

I dagens uppkopplade värld kan det kännas allt svårare att koppla av och för många är yoga ett tillfälle att stänga av telefonen och koppla bort den dagliga stressen. Någonting vi alla behöver göra då och då. Längtar du kanske också efter en paus?

Unna dig en skön helg i Göteborg med yoga och självkärlek tillsammans med vänner, familj eller varför inte själv. För yoga-älskare är Göteborg den perfekta destinationen 2017. Mitt i storstaden kommer hundratals yoga-älskare förenas från alla världens hörn. Följ oss när vi guidar dig till årets stora yoga events här i Göteborg.

Gothenburg Green World yoga
Photo by Jennie Smith

Vi inleder med Yoga Games - the Nordic Yoga Conference som arrangeras den 26-28 maj för sjunde året i rad på Svenska Mässan. Här kan du inspireras av intressanta föreläsningar, workshops och kurser som leds av internationella och lokala presentatörer.

Några månader senare, den 3-4 september är det dags igen! För andra året i rad arrangeras Prana Festival - Nordens största Yoga- & Musikfestival som förra året hade över 2500 besökare. Upplev hur trädgårdsföreningen, mitt i centrala Göteborg, förvandlas till en oas av yogatält och musikscener. Upplev dessa Yogahappenings med oss på Radisson Blu Riverside Hotel.

Eller varför inte låna en yogamatta på hotellet, åk upp till vår takterrass på 11:e våningen, och känn en lätt havsbris mot din kind. Vill du yoga på rummet, inga problem! Koppla upp dig på vårt fria wi-fi och surfa in på Yogobe.com, för videor och vägledning inom yoga, meditation och träning online. Det är gratis att testa och med kampanjkod: RADISSONBLU bjuder vi dig på dina 7 första dagar. Och sist men inte minst andas ut!

Låter det här som något för dig? Med oss på Radisson Blu Riverside Hotel kan du göra just detta. Med ett avkopplande läge precis vid vattnet erbjuder hotellet en unik och avkopplande atmosfär bara 5 minuter från centrum - perfekt för alla yoga-älskare.

 

Berätta vad du tycker