West End på Radisson Blu Hotel Bucharest

"There’s no business like show business" och på Radisson Blu Hotel Bucharest fick middagsgäster uppleva det på nära håll!

 

Den 6, 7 och 8 maj organiserade hotellet ett underbart galaevenemang med middagsteater för att visa upp sina imponerande mötes- och evenemangslokaler som består av 11 mindre mötesrum (50 m² vardera) och en balsal (540 m²). Evenemanget bjöd på en lättsam revy med enastående skådespelarinsatser och gott om humor.

_MG_3851

Atmosfären fulländades av en fantastisk trerättersmeny i unik miljö. Måltiden hade planerats perfekt med föreställningen, och rätterna serverades mellan akterna så att ingen av åskådarna missade ett enda ögonblick. Kvällen inkluderade även en välkomstdrink, goda viner, öl och alkoholfria drycker.

_MG_3936

Föreställningen, Love Etc. som är en glittrande musikalisk kabaré om kärlek, kom direkt från Londons West End. Skådespelarna var briljanta och underhöll publiken med humor från Woody Allen till Stephen Fry. Föreställningen var även full av klassiska kärlekssånger av bland annat George Gershwin, Lerner & Loewe, Rodgers & Hart och Irving Berlin.

_MG_3946

_MG_3905

Lägg därtill en samling hits från klassiska favoriter från West End (Cats, Les Miserables, Oliver!, Guys and Dolls, Oklahoma!, Fantomen på operan) och det är svårt att tänka sig ett bättre sätt att tillbringa en utekväll!

_MG_3899

Vill du organisera ett evenemang mitt i Rumäniens huvudstad? Besök oss här för mer information om hur vi kan hjälpa dig att arrangera en kväll som sent ska glömmas!

Berätta vad du tycker