Nytta och nöje: vinnande Radisson Blu-hotell

Varje år delas World Travel Awards and Leaders in Hospitality Awards och andra välkända utmärkelser ut till världens bästa hotell inom en mängd olika kategorier. Och Radisson Blu är en vinnare gång på gång, inom allt från ledande affärshotell till bästa hotellsvit. Läs vidare för mer information om några av våra mest framstående hotell världen över.

Ledande hotell i Dubai

Leaders In Hospitality Awards från Hotel & Catering News uppmärksammar hotell och restauranger som formar hotell- och restaurangbranschen och har delat ut utmärkelser till två av våra Radisson Blu-hotell. Radisson Blu Hotel, Dubai Waterfront utnämndes till ”bästa nya hotell i Mellanöstern”. Hotellets målsättning att bli ”det vänligaste femstjärniga hotellet i Dubai” bidrog säkerligen till utmärkelsen, men den oinskränkta utsikten över Burj Khalifa kan också ha haft med saken att göra! Radisson Blu Hotel Dubai Deira Creek vann Lifetime Achievement Award för andra gången, främst för sitt utsökta utbud av mat och dryck.

Radisson Blu Hotel Dubai Waterfront terrace view

Affärsgästerna i första rummet

Egencia har offentliggjort sin lista över de 100 hotell i hela världen som är bäst på att få jobb att kännas som nöje. Det är något som Radisson Blu strävar efter att erbjuda alla sina affärsgäster, så det är ingen överraskning att sex Radisson Blu-hotell har blivit utvalda. Radisson Blu Minneapolis Downtown, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, Radisson Blu Scandinavia Hotel Gothenburg, Radisson Blu Waterfront Hotel Stockholm och Radisson Blu Hotel, Glasgow finns med på listan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radisson Blu Minneapolis (@radissonblumpls) on

Radisson Blu Royal Hotel vinner för sin ”belgiskhet”

Om du vill bo riktigt centralt ett stenkast ifrån Grand Place finns det knappast ett bättre boende än Radisson Blu Royal Hotel Brussels. Som vinnare av ”Belgiens ledande hotell 2018” i World Travel Awards fäster detta hotell särskild vikt vid att förse sina gäster med en genuin upplevelse av det som utmärker landet. Hotellets ”belgiskhet” är uppenbar i alla mötesanläggningar med elegant formgivning och inredningsdetaljer i belgisk anda. Mötesrummens tak påminner till exempel om de blå skyarna i Magrittes målningar och tapeterna har designats av Fornassetti, som delar Magrittes förkärlek för dröminspirerad design. Belgiska produkter får också den uppmärksamhet de förtjänar, med läckra lokala specialiteter som tomater fyllda med grå nordsjöräkor, cuberdon och belgisk choklad på menyn.

Radisson Blu Royal Brussels Atrium

Norden har de bästa affärshotellen

Bland affärsdestinationerna utmärker sig våra hotell i Danmark, Finland och Island för sin utmärkta service till affärsresande. Utmärkelsen ”bästa affärshotell” i World Travel Awards talar för sig själv, men om du fortfarande inte är övertygad kan du läsa vidare för mer information om vad dessa hotell har att erbjuda den som vill göra affärer med stil …

Danmarks ledande affärshotell: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Utöver de utmärkta mötes- och evenemangsanläggningarna – med totalt 13 mötes- och evenemangsrum finns det en lokal för nästan varje typ av sammankomst – är Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen särskilt populärt bland affärsgäster som letar efter ett centralt läge. Hotellet ligger i stadscentrum, en kort promenad från många stora företag. Dessutom finns kostnadsfri utomhusparkering, så den som reser med bil har en sak mindre att tänka på! Tack vare det välutrustade fitnesscentret kan du hålla dig i form under dina affärsresor. Och varför inte utmana dina kollegor i squash på en av de två spelplanerna?

Radisson Blu Scandinavia hotel Copenhagen street view

Finlands ledande affärshotell och bästa hotellsvit

Med stiltypisk arkitektur, historia och unik finsk inredningsdesign i kombination med ett bekvämt avstånd till viktiga kulturella sevärdheter lockar Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki både nöjes- och affärsresande. Plaza Lounge är särskilt populärt bland gästerna. Loungen är belägen på balkongen som omger den främsta restaurangen och är en träffpunkt där du kan umgås med vänner eller koppla av med en bok. Här kan du även anordna informella möten och bjuda in en gäst utan kostnad. Du får tillgång till Plaza Lounge när du bokar en svit eller ett rum i Business Class.

Plaza Lounge Radisson Blu Helsinki

När det gäller sviter är Radisson Blu Seaside Hotel en annan favorit. Vinnaren av ”Finlands bästa hotellsvit 2018” är det hotellets Seaside Suite som får de flesta att tappa andan med sina två storslagna terrasser. Utsikten gör att man gärna vill stanna i sin king size-säng hela dagen. Å andra sidan kanske takvåningens spa med bastu och badtunna kan motivera dig till att lämna rummet …

Radisson Blu Seaside executive suite Helsinki

Islands ledande affärshotell: Radisson Blu Saga Hotel, Reykjavik

Det har utsetts till Islands bästa affärshotell flera år i rad, och Radisson Blu Saga Hotel, Reykjavik imponerar med sina oslagbara bekvämligheter, inklusive Grillid, en av Reykjaviks mest berömda restauranger, där det serveras traditionell isländsk mat. Hotellet har även utsikt över de omgivande bergen och glaciärerna. Med sitt fantastiska läge, eget gym och sju fullt utrustade mötesrum har detta hotell designats med affärsresenärer i åtanke. Hotellet byggdes på 60-talet och har alltid varit en populär mötesplats för både lokalbor och berömda internationella gäster. Bland de mest framstående gästerna kan nämnas Neil Armstrong och Mia Farrow.

Radisson Blu Reykjavic restaurant

Radisson Blu Resort Trysil utnämns till bästa skidhotell

Norges största skidort i Trysil har 29 liftar, 67 backar och 100 kilometer längdskidspår. Radisson Blu Resort, Trysil har ett oslagbart läge vid foten av berget, vilket gör detta hotell till ett perfekt val för en skidresa. Det tyckte World Ski Awards också. World Ski Awards är en systerorganisation till World Travel Awards och delar ut utmärkelser inom skidturism i hela världen. Boka rum hos oss i vinter och njut av fartfyllda friluftsaktiviteter som slalom, längdskidor, snowboardåkning och hundsläde.

Radisson Blu Trysil hotel exterior wintertime

Grattis till alla vinnande Radisson Blu Hotels!

Berätta vad du tycker