Våra tio mest populära resmål att besöka med Dream Deals

Winter in Helsinki, Finland

Dream Deals är tillbaka och det är dags att börja planera den där drömsemestern! Spara upp till 30 % på över 500 resmål världen över. Behöver du inspiration? Fortsätt läsa om våra tio mest populära resmål.

Dubai

Sol, sandstränder och shopping – vad mer behöver man på semestern? Dubai är fullt av aktiviteter oavsett om du vill koppla av eller festa hela natten.

Dubai Burj Al Arab

Malmö

Hälsa på multikulturella och moderna Malmö, där ett besök till kajen och en promenad genom Gamla stan får dig att förundras.

Malmoe

Edinburgh

Upplev panoramautsikten över Skottlands huvudstad från det världsberömda Edinburgh Castle. Edinburgh kommer imponera dig!

Edingburgh castle

SE Dream Deals Banner Winter 2017

Helsingfors

Äventyr och spännande arkitektur väntar på att trollbinda dig! Om du gillar mat, dryck och design så kommer Helsingfors att ta dig med storm.

Winter in Helsinki, Finland

Berlin

Från små källarklubbar till teknotempel – Berlin är till för de som gillar att slå runt in på småtimmarna. Perfekt för de som vill dansa bort vinterns melankoli.

Berlin Brandenburg Gate winter

Stockholm

Besök Sveriges avspända huvudstad, Stockholm. Vare sig du shoppar, besöker förstklassiga restauranger eller strosar runt i Gamla stan så hittar du allt här.

Stockholm Old Town winter

London

Från ikoniska sevärdheter som Big Ben, Buckingham Palace och Westminster Abbey till roliga attraktioner som Madame Tussauds. Det finns massor att se och göra i London, oavsett vad du intresserar.

London

Chigaco

Jazz musik, baseball och fantastisk arkitektur i Chicago, Amerikas älskade 'Windy City'.

Downtown Chicago

Oslo

Utforska Oslo, den norska huvudstaden av grön innovation. Futuristisk innovation, nordisk mat och en pulserande kaj är några av stadens många skatter.

Oslo Spikersuppa

Kapstaden

Med det vackra Taffelberget som bakgrund bjuder Kapstadens generösa friluftsområden på allt från surfning till skärmflygning.

Cape Town Table Mountain

SE Dream Deals Banner Winter 2017

Berätta vad du tycker