Våra tio mest populära resmål att besöka med Dream Deals

Vårt Dream Deals-erbjudande har nu upphört. Håll utkik efter nästa erbjudande!

Dream Deals är tillbaka och det är dags att börja planera den där drömsemestern! Spara upp till  20% på över 1000 resmål världen över. Behöver du inspiration? Fortsätt läsa om våra tio mest populära resmål.

Edinburgh

Ta in panoramautsikten över Skottlands huvudstad från det världsberömda Edinburgh Castle, som ligger lite längre ner på gatan från det historiska Radisson Blu Royal Hotel, Edinburgh City Centre. Vare sig du vill lära dig mer om dess invecklade historia som sträcker sig ända tillbaka till 1100-talet, förundras över de imponerande kronjuvelerna eller bara beundra den medeltida arkitekturen, så kan du vara säker på att bli imponerad. På kvällen njuter du av stadens fantastiska restaurangutbud.

 Edinburgh - City Centre

Paris

Paris är alltid en god idé! Vare sig det är en romantisk helgresa, en shoppingresa eller ett kulturellt stadsbesök så räcker tiden aldrig till för att bocka av allt du har på listan när du besöker Paris. (Om du har varit här förut vet du precis vad vi pratar om!) Bo på Radisson Blu Hotel, Champs-Elysées Paris för dess fantastiska läge.

Champs Elysees Paris, by Sébastien Nagy

 

Manchester

Om du vill tillfredsställa ditt behov av konst- och kulturevenemang måste du lägga till Manchester på din önskelista. Staden är fylld med fascinerande museer, från naturhistoria till vetenskap och industri. Musiklivet är också lysande, med en av världens största arenor. Se till att din vistelse sammanfaller med en föreställning med något av de största namnen inom underhållningsbranschen. Bo på Radisson Blu Hotel Manchester Airport så att du enkelt kan flyga in och ut för en föreställning, eller förläng helgen och utforska sevärdheterna som är lättillgängliga via kollektivtrafiken.

Manchester-city-England

Köpenhamn

Köpenhamn rankas om och om igen som en av världens lyckligaste städer, och det är en perfekt stad att besöka för de som letar efter en trendig, kompakt stad att utforska.

Copenhagen, Denmark on the Nyhavn Canal.

Dubai

Sol, sandstränder och shopping – vad mer behöver man på semestern? Dubai är fullt av aktiviteter oavsett om du vill koppla av eller festa hela natten.

Dubai city scape

London 

Från ikoniska sevärdheter som Big Ben, Buckingham Palace och Westminster Abbey till roliga attraktioner som Madame Tussauds. Det finns massor att se och göra i London, oavsett vad du intresserar. 

Helsingfors

Äventyr och spännande arkitektur väntar på att trollbinda dig! Om du gillar mat, dryck och design så kommer Helsingfors att ta dig med storm.

Mauritius

Mark Twain skrev en gång att "Gud skapade Mauritius, sedan skapade han himlen som en kopia av  Mauritius". Vi har inget att invända mot den logiken.

Mauritius beach

Oslo 

Utforska Oslo, den norska huvudstaden av grön innovation. Futuristisk innovation, nordisk mat och en pulserande kaj är några av stadens många skatter. 


Frankfurt

Frankfurt betraktas ofta som en mellanlandningsort, men staden är mycket mer än det! Frankfurt kallas skämtsamt för ”Main-hattan” för sina skyskrapor och floden Main, så om du gillar modern arkitektur med historiska inslag kan Frankfurt vara din nästa europeiska destination.

Frankfurt Skyline with St. Catherines Church, Hauptwache and financial district

 

Berätta vad du tycker