Våra tio mest populära resmål att besöka med Dream Deals

Våren är på väg och efter den här vintern behöver vi alla lite avkoppling.

173506-BRUZT-WebBanner-Dream-Deals-1024x300_SE

Våra Dream Deals är tillgängliga från 15–26 mars, så nu är det läge att boka en fantastisk semester till ett fantastiskt pris. Behöver du inspiration? Fortsätt läsa om våra tio mest populära resmål att besöka i vår

1. Dubai

Dubai2

Sol, sandstränder och shopping – vad mer behöver man på semestern? Dubai är fullt av aktiviteter oavsett om du vill koppla av eller festa hela natten.

2. Stockholm

stockholm (2)
Med sina 14 öar är det inte konstigt att staden kallas för “Nordens Venedig”. Varför inte besöka dem alla?

3. Sydney

Sydney

Med sin karaktäristiska siluett och sina vackra stränder har Sydney mycket att erbjuda de som är ute efter en oförglömlig semester på andra sidan jorden.

4. Berlin

Berlin (2)

Från små källarklubbar till teknotempel – Berlin är till för de som gillar att slå runt in på småtimmarna. Perfekt för de som vill dansa bort vinterns melankoli.

5. Köpenhamn

Copenhagen
Köpenhamn rankas om och om igen som en av världens lyckligaste städer, och det är en perfekt stad att besöka för de som letar efter en trendig, kompakt stad att utforska.

6. Bryssel

Brussels
Med sin blandning av majestätiska och excentriska inslag är Bryssel en fascinerande huvudstad som är väl värd att besöka.

7. Kapstaden

CapeTown
Med det vackra Taffelberget som bakgrund bjuder Kapstadens generösa friluftsområden på allt från surfning till skärmflygning.

8. Edinburgh

Edinbrugh

Letar du efter en stad som du med fördel kan utforska till fots? Edinburgh är en stad full av dolda vinklar och vrår som tar dig tillbaka i tiden.

9. Split

Split (2)
Split bjuder på en perfekt balans mellan en traditionell och modern livsstil, och med sitt enastående vackra läge vid Adriatiska havet är det ett idealiskt resmål för de som vill njuta av himlens och havets blåa nyanser.

10. Sankt Petersburg

St. Petersburg

Det finns nästan ingen stad som kan mäta sig med Sankt Petersburg vad gäller konst och kultur, och trots att det inte är Rysslands huvudstad lider den ingen brist på stil och elegans.

Berätta vad du tycker


seven − = 1