Våra tio mest populära resmål att besöka med Dream Deals

Copenhagen harbor

Dream Deals är tillbaka och det är dags att börja planera den där drömsemestern! Spara upp till 30 % på över 500 resmål världen över. Behöver du inspiration? Fortsätt läsa om våra tio mest populära resmål.

Dubai

Sol, sandstränder och shopping – vad mer behöver man på semestern? Dubai är fullt av aktiviteter oavsett om du vill koppla av eller festa hela natten.

Dubai city scape

Berlin

Från små källarklubbar till teknotempel – Berlin är till för de som gillar att slå runt in på småtimmarna. Perfekt för de som vill dansa bort vinterns melankoli.

Berlin Brandenburg gate

Stockholm

Besök Sveriges avspända huvudstad, Stockholm. Vare sig du shoppar, besöker förstklassiga restauranger eller strosar runt i Gamla stan så hittar du allt här.

Stockholm Gamla Stan

Dream-Deals Spring 2018 banner-SE

Oslo

Utforska Oslo, den norska huvudstaden av grön innovation. Futuristisk innovation, nordisk mat och en pulserande kaj är några av stadens många skatter.

Oslo

Kapstaden

Med det vackra Taffelberget som bakgrund bjuder Kapstadens generösa friluftsområden på allt från surfning till skärmflygning.

Cape Town Table Mountain

Mauritius

Mark Twain skrev en gång att "Gud skapade Mauritius, sedan skapade han himlen som en kopia av  Mauritius". Vi har inget att invända mot den logiken.

Mauritius beach

Nice

Nice är en av franska rivierans juveler som bjuder på en oemotståndlig kombination av gammaldags elegans och soldränkta stränder. Det är särskilt trevligt att vandra längs strandpromenaden vid solnedgången.

Nice aerial view

Köpenhamn

Köpenhamn rankas om och om igen som en av världens lyckligaste städer, och det är en perfekt stad att besöka för de som letar efter en trendig, kompakt stad att utforska.

Copenhagen harbor

Malmö

Hälsa på multikulturella och moderna Malmö, där ett besök till kajen och en promenad genom Gamla stan får dig att förundras.

Malmoe

Sotji

Sotji är en favoritdestination tack vare att staden har något att erbjuda året om. Området erbjuder några av världens bästa skidanläggningar och eftersom det ligger vid havet är det även ett perfekt resmål för familjer. Sol och bad eller snö och fart, du bestämmer.

Sochi waterfront

Dream-Deals Spring 2018 banner-SE

Berätta vad du tycker