Våra tio mest populära resmål att besöka med Dream Deals

Helsinki waterfront

Dream Deals är tillbaka och det är dags att börja planera den där drömsemestern! Spara upp till 30 % på över 1000 resmål världen över. Behöver du inspiration? Fortsätt läsa om våra tio mest populära resmål.

Dubai

Sol, sandstränder och shopping – vad mer behöver man på semestern? Dubai är fullt av aktiviteter oavsett om du vill koppla av eller festa hela natten.

Dubai city scape

Stockholm

Besök Sveriges avspända huvudstad, Stockholm. Vare sig du shoppar, besöker förstklassiga restauranger eller strosar runt i Gamla stan så hittar du allt här.

Christmas in Stockholm

Oslo

Utforska Oslo, den norska huvudstaden av grön innovation. Futuristisk innovation, nordisk mat och en pulserande kaj är några av stadens många skatter.

Oslo

Nairobi

Kenyas huvudstad Nairobi är perfekt för de som vill uppleva allt som Afrika har att erbjuda. Nairobi är en betongdjungel strax intill en enastående vacker nationalpark, något som gör staden helt underbar.

Giraffe in Nairobi

Mauritius

Mark Twain skrev en gång att "Gud skapade Mauritius, sedan skapade han himlen som en kopia av  Mauritius". Vi har inget att invända mot den logiken.

Mauritius beach

Sotji

Sotji är en favoritdestination tack vare att staden har något att erbjuda året om. Området erbjuder några av världens bästa skidanläggningar och eftersom det ligger vid havet är det även ett perfekt resmål för familjer. Sol och bad eller snö och fart, du bestämmer.

Freestyle Skiing in Sochi - Winter Olympics

Bryssel

Med sin blandning av majestätiska och excentriska inslag är Bryssel en fascinerande huvudstad som är väl värd att besöka.

Brussels Grand Place in winter

Helsingfors

Äventyr och spännande arkitektur väntar på att trollbinda dig! Om du gillar mat, dryck och design så kommer Helsingfors att ta dig med storm.

Helsinki waterfront

Johannesburg

Johannesburg, även känt som Jo’burg eller Jozi, är en stad under ständig förändring och Sydafrikas pulserande hjärta. Perfekt för dem som gillar nattliv och en urban oas.

Skyline of Johannesburg city center, Johannesburg, Gauteng Province, South Africa

Edinburgh

Upplev panoramautsikten över Skottlands huvudstad från det världsberömda Edinburgh Castle. Edinburgh kommer imponera dig!

Edinburgh Castle in Winter

Berätta vad du tycker