Våra tio mest populära resmål att besöka med Dream Deals

Skyline of Johannesburg city center, Johannesburg, Gauteng Province, South Africa

Sommaren står för dörren och vem längtar väl inte efter en drömsemester?

Våra Dream Deals är tillgängliga från 14–25 juni, så nu är det läge att boka en fantastisk semester till ett fantastiskt pris. Behöver du inspiration? Fortsätt läsa om våra tio mest populära resmål att besöka i sommar.

 

Dubai

Sol, sandstränder och shopping – vad mer behöver man på semestern? Dubai är fullt av aktiviteter oavsett om du vill koppla av eller festa hela natten.

Mauritius

Mark Twain skrev en gång att "Gud skapade Mauritius, sedan skapade han himlen som en kopia av  Mauritius". Vi har inget att invända mot den logiken.

Nairobi

Kenyas huvudstad Nairobi är perfekt för de som vill uppleva allt som Afrika har att erbjuda. Nairobi är en betongdjungel strax intill en enastående vacker nationalpark, något som gör staden helt underbar.

WebBanner-Dream-Deals-Summer-SE
Berlin

Från små källarklubbar till teknotempel – Berlin är till för de som gillar att slå runt in på småtimmarna. Perfekt för de som vill dansa bort vinterns melankoli.

Nice

Nice är en av franska rivierans juveler som bjuder på en oemotståndlig kombination av gammaldags elegans och soldränkta stränder. Det är särskilt trevligt att vandra längs strandpromenaden vid solnedgången.

Bryssel

Med sin blandning av majestätiska och excentriska inslag är Bryssel en fascinerande huvudstad som är väl värd att besöka.

Kapstaden

Med det vackra Taffelberget som bakgrund bjuder Kapstadens generösa friluftsområden på allt från surfning till skärmflygning.

 

Johannesburg

Skyline of Johannesburg city center, Johannesburg, Gauteng Province, South Africa

Johannesburg, även känt som Jo’burg eller Jozi, är en stad under ständig förändring och Sydafrikas pulserande hjärta. Perfekt för dem som gillar nattliv och en urban oas.

Köpenhamn

Nyhavn in Copenhagen

Köpenhamn rankas om och om igen som en av världens lyckligaste städer, och det är en perfekt stad att besöka för de som letar efter en trendig, kompakt stad att utforska.

Sankt Petersburg

Det finns nästan ingen stad som kan mäta sig med Sankt Petersburg vad gäller konst och kultur, och trots att det inte är Rysslands huvudstad lider den ingen brist på stil och elegans.

WebBanner-Dream-Deals-Summer-SE

Berätta vad du tycker