Våra tio mest populära resmål att besöka med Dream Deals

Helsinki waterfront

Vårt Dream Deals-erbjudande har nu upphört. Håll utkik efter nästa erbjudande!

Dream Deals är tillbaka och det är dags att börja planera den där drömsemestern! Spara upp till 25 % på över 1000 resmål världen över. Behöver du inspiration? Fortsätt läsa om våra tio mest populära resmål.

Dubai

Sol, sandstränder och shopping – vad mer behöver man på semestern? Dubai är fullt av aktiviteter oavsett om du vill koppla av eller festa hela natten.

Dubai city scape

Stockholm

Besök Sveriges avspända huvudstad, Stockholm. Vare sig du shoppar, besöker förstklassiga restauranger eller strosar runt i Gamla stan så hittar du allt här.

View over Stockholm city and seaOslo

Utforska Oslo, den norska huvudstaden av grön innovation. Futuristisk innovation, nordisk mat och en pulserande kaj är några av stadens många skatter.

Oslo

Mauritius

Mark Twain skrev en gång att "Gud skapade Mauritius, sedan skapade han himlen som en kopia av  Mauritius". Vi har inget att invända mot den logiken.

Mauritius beach

Helsingfors

Äventyr och spännande arkitektur väntar på att trollbinda dig! Om du gillar mat, dryck och design så kommer Helsingfors att ta dig med storm.

Helsinki waterfront

Berlin

Från små källarklubbar till teknotempel – Berlin är till för de som gillar att slå runt in på småtimmarna. Perfekt för de som vill dansa bort vinterns melankoli.

Berlin Brandenburg gate

Nice

Nice är en av franska rivierans juveler som bjuder på en oemotståndlig kombination av gammaldags elegans och soldränkta stränder. Det är särskilt trevligt att vandra längs strandpromenaden vid solnedgången.

Nice aerial view

Amsterdam

Cykelturer, promenader längs de pittoreska kanalerna, Van Gogh-museet, exklusiv shopping samt massor av kultur och vackra sevärdheter. Låt Amsterdam överraska dig med sitt stora utbud.

Amsterdam-Netherlands-Flower-Market-Bicycles

Frankfurt

Frankfurt betraktas ofta som en mellanlandningsort, men staden är mycket mer än det! Frankfurt kallas skämtsamt för ”Main-hattan” för sina skyskrapor och floden Main, så om du gillar modern arkitektur med historiska inslag kan Frankfurt vara din nästa europeiska destination.

Frankfurt Skyline with St. Catherines Church, Hauptwache and financial district

Glasgow

Den pulserande musikscenen, konstgallerierna och de många museerna gör Glasgow till ett kulturellt centrum. Besök Glasgow och gör en djupdykning i Skottlands rika kulturarv.

Buchanan Street Glasgow

Berätta vad du tycker