Välkommen till gudarnas ö…

Kreta är ön som har allt ... vackra stränder, majestätiska berg, magnifika gamla palats och mytomspunna platser. Med fantastisk mat och trevliga människor. Och dessutom bjuder ön givetvis på sol, sol, sol...

Vårt fantastiska nya  Radisson Blu Beach Resort, Milatos ligger vackert vid Milatos Emerald Bay och härifrån har du nära till en mängd kultur- och naturattraktioner – inklusive den glittrande kusten och den bergsrika landsbygden. Kreta är en av den mest populära grekiska resmålen och Zeus legendariska födelseplats. Det var även här monstret Minotaurus levde.

crete1-1024x683

IDYLLISKT BOENDE

crete2-1024x684

Anläggningen erbjuder 318 rymliga gästrum och sviter med hisnande vyer – och du kan välja mellan två glamorösa nya designkoncept. "The White Sensations Collection" är inspirerad av de grekiska öarna och designad av de London-baserade arkitekterna på WATG, som tagit konceptet "sofistikerad modern anläggning" till en helt ny nivå.  "The Aegean Collection" är däremot influerad av den antika minoiska kulturen, och har rymliga badrum och stora utomhusplatser som blickar ut över ett drömlikt hav och vackra trädgårdar.

BOENDE FÖR SUPERSTJÄRNOR

crete3-1024x683

Radisson Blu Beach Resort, Milatos Crete, ligger på den praktfulla nordkusten på Greklands största ö och erbjuder enastående och familjevänligt boende. Hotellet har två privata stränder, ett fantastiskt utbud av fritidsfaciliteter, grönskande Zen-trädgårdar med vattenfall och sju pooler med salt- och sötvatten – inklusive en vattenpark. De vackra spaet har ett wellnesscenter med behandlingsrum, hammam, bastur och en bubbelpool.

MAGNIFIKA MÅLTIDER

crete4-1024x683

Menyn på vårt senaste hotell har designats i detalj av vår ikoniska köksmästare Yves Mattagne, som belönats med 2 Michelin-stjärnor, och rätterna kommer utan tvekan att bli grekiska legender! Från Mosaic med sin internationella buffé, till den autentiskt kretiska Ariadni, den multikulturella 1948 Bellevue Restaurant och den eleganta  Italian Deli som dukar upp vid poolen. Anläggningens  On the Rocks Grill specialiserar sig på grillad mat, men du hittar barnmenyer och mat för personer med särskilda kostbehov på samtliga restauranger.

 

Berätta vad du tycker