Vad är Super Breakfast?

Finns det något bättre på morgonen än en god frukost?

Vi är ganska säkra på att det ligger längst upp på listan över "Världens bästa saker", tillsammans med fyradagarsveckor och att oväntat hitta pengar i jackfickan. Givetvis är en god frukost viktig för en hälsosam livsstil, men på Blu vet vi att det handlar om mer än så. En superfrukost ökar din chans att ha en superdag. Så vi bestämde oss för att göra Super Breakfast till en del av vårt varumärkes kärnstandarder.

Vad betyder det för dig som gäst? När du bor hos oss och börjar dagen med vår Super Breakfast kan du vara säker på fem saker:

Fantastiskt presentation (vi är Radisson Blu trots allt)

Menyer som uppdateras efter säsong

Lokalproducerade ingredienser

Hälsomedvetna alternativ

Kärnelement som är standard oavsett vilket Blu du bor på. Det inkluderar utmärkt kaffe, te, färsk apelsinjuice, varmrökt lax och vår "Morning Mary".

Men lita inte bara på oss. Vi har fått massvis av fantastisk feedback från gäster som du, som talar om för oss hur mycket de älskar vår Super Breakfast:

"Jag har gett fem stjärnor på grund av rummets storlek och den fantastiska frukosten. Det var förmodligen den bästa frukort vi någonsin ätit på alla de hotell vi bott på. Utbudet var stort, presentationen fantastisk och allt smakade mycket gott." – Hatim S., recension av Radisson Blu Hotel Kuwait på TripAdvisor

 

"Min familj och jag har kommit till det här hotellet i fyra år, och vi kommer fortsätta att komma hit varje gång vi besöker Istanbul ... Mat: Oavsett om det gäller Starboard Restaurant (som erbjuder en av de bästa frukostbufféerna någonsin) ... Det är en stor grej för en matälskare som jag att säga det …" – Lina M., recension av Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul på TripAdvisor.

Radisson Blus Super Breakfast – en frukost som är lika stilfull, ikonisk och sofistikerad som du.

Berätta vad du tycker