Vackra #BluRoutes som måste ses i verkligheten!

Att följa sin träningsrutin kan vara svårt även under de bästa förutsättningar.

 

Därför lanserade vi förra året #BluRoutes för att göra det lättare att hålla motivationen uppe när du är ute och reser. #BluRoutes är löp- och cykelrundor som börjar och slutar vid Radisson Blu-hotell.

Vad är det bästa med våra #BluRoutes? Du får se vackra delar av städer och landskap som du kanske inte normalt ser när du reser. Kolla in några fantastiska bilder som tagits från #BluRoutes runt om i Europa nedan:

Norden

Radisson Blu Hotel Norge, Bergen

Floyen-Bergen-fn616bhm_1024-1024x607

Radisson Blu Hotel Norge i Bergen ligger i centrum av Norges näst största stad och hotellets #BluRoutes går igenom fantastiska landskap som förenar det bästa av natur och stadsmiljö.

Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg

Gothenburg

Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg har ett perfekt läge vid Göta Älvs hamn och ger dig en riktigt spektakulär löprunda.

Radisson Blu Marina Palace Hotel

TURKU

Aura å är Åbos hjärta och själ och en fantastisk plats att springa runt. En stor del av stadens sevärdheter, restauranger och kaféer är koncentrerade runt ån, så Radisson Blu Marina Palace Hotel såg till att inkludera några fantastiska #BluRoutes längs denna spektakulära å.

Centraleuropa

Radisson Blu Hotel, Bremen

Radisson Blu Hotel i Bremen i Tyskland kan erbjuda båda stads- och landsbygdsmiljö, oavsett vilken typ av landskap du föredrar!

Radisson Blu Hotel, Frankfurt 

Frankfurt

Det kan vara svårt att tro att denna #BluRoute ligger mitt i hjärtat av en av Tysklands mest livliga finansiella städer. Njut av lugn och ro under din löprunda på Radisson Blu Hotel i Frankfurt.

Östeuropa och Baltikum

Radisson Blu Hotel Lietuva, Vilnius

Lietuva VILNIUS

Radisson Blu Hotel Lietuva i Vilnius är beläget nära floden Neris och bara tio minuters promenad från Gamla stan och har #BluRoutes som tillfredsställer alla från makliga flanörer till seriösa löpare.

Radisson Blu Resort, Bukovel

Bukovel

Om du letar efter några verkligt lantliga platser där du kan njuta av naturen är Radisson Blu Resort i Bukovel platsen för dig. Njut av vackra berg och skogar medan du springer längs hotellets #BluRoutes.

Radisson Blu Leogrand Hotel, Chisinau

Chisinau

Hotellets #BluRoutes ligger i hjärtat av Moldaviens huvudstad och kan utforskas under både affärsresor och semesterresor!

Radisson Blu Hotel, Kyiv

kyiv

Radisson Blu Hotel i Kiev har ett idylliskt läge i hjärtat av det historiska distriktet och ger dig en chans att njuta av det vackraste som centrala Kiev har att erbjuda under din #BluRoute-löpning.

Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil

Kyiv Podil

Radisson Blu Hotel i Kyiv Podil ligger mitt i detta livliga område, inom gångavstånd från populära platser som Kontraktova Square och den charmiga Andrejevskijsluttningen, en slingrande kullerstensgata kantad av butiker, kaféer och artister. Visa upp dina #BluRoutes-bilder på Instagram för att imponera på dina löparkompisar!

Storbritannien

Radisson Blu Waterfront Hotel, Jersey 

Längs Jerseys vackra kust med dess glittrande hav, storslagna klippor och sandstränder ligger några häpnadsväckande #BluRoutes. Även om du inte är en löpare är det värt att ta en promenad runt hotellets #BluRoutes ... eller två!

Har du några bra bilder från en #BluRoute du har varit på? Dela dem med oss via Instagram eller Twitter med hashtaggen #RadissonBlu!

Berätta vad du tycker