Utomhusbio i Schweiz

Det är svårt att tro att sommaren i Schweiz kan bli bättre, men Salt.Cinemas evenemang för utomhusfilm har lyckats med precis detta.

1024px-Zürich_-_Seefeld_-_Zürichhorn_(Kino_am_See)_-_Zürichsee_2010-08-08_19-06-00

I 26 år har Salt.Cinema underhållit både lokalbefolkning och besökare genom att hålla filmvisningar som passar din stil, oavsett vilken filmgenre du föredrar. Varje år samlas runt 160 000 filmentusiaster på pittoreska platser. Filmfestivalen hålls varje sommar med underbara bakgrunder, från Zürichsjön, Münsterplatz i Basel till Grosse Schanze i Bern.

Zurich

Även om sommaren 2014 blev en av de regnigaste i Salt.Cinemas historia dök 46 000 åskådare upp för att njuta av säsongens sista film, Pulp Fiction av Quentin Tarantino.

Zurich 2

I år kommer Salt.Cinema att pågå från 15 juli till 30 augusti (slutdatum varierar beroende på var i Schweiz du befinner dig) och årets filmlista ser ut att bli ännu bättre än förra årets. Med toppfilmer som The Imitation Game, Jurrasic World och Minioner finns det något för alla smaker – oavsett hur gammal eller ung du är!

Kino_am_See_(Orange_Cinema)_-_Zürichhorn_2011-07-18_17-01-32

Radisson Blu Basel och Radisson Blu Zurich Airport ger dig den perfekta platsen att dra dig tillbaka till efter att njutit av filmen, så vi kan inte komma på ett enda skäl till att inte åka.

RBZurich

Berätta vad du tycker