Upplev underbar natur i sommar

Man Hiking On Mountain

Sommaren är den bästa årstiden att ge sig ut i det fria. Solen skiner, det är varmt och hela världen verkar vara på gott humör. Det är dags att ta klivet ut och njuta av sommarsolens strålar medan du kan. Om du ser dig själv som en hemmamänniska och inte riktigt vet vad du ska hitta på för att njuta av naturen i sommar så behöver du inte oroa dig! Vi har samlat ihop våra fem favoritaktiviteter för sommarens friluftsdagar som inspiration inför din semester.

På glittrande hav

Finns det något bättre sätt att njuta av både land och hav än från en kajak? Du kan paddla längs floder, sjöar och åar överallt, med vi är särskilt förtjusta i Dalmatiens kust. Gör Radisson Blu Resort, Split till din semesterbas, koppla av på stranden i Kroatiens fantastiska solsken eller njut av det glittrande havet medan du paddlar.

Man Kayaking on river in sunset

Ha roligt rullandes

Är du nyfiken på hur det känns för en hamster att springa i ett hamsterhjul? I så fall kanske zorbning blir din nya favoritaktivitet. Hos Rolling Haggis i Edinburgh kan du klättra in i ett enormt uppblåsbart klot och rulla nerför det imponerande skotska landskapet. Efter allt rullande kan du behöva fast mark under fötterna och ta igen dig. Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre ligger på Royal Mile i stadens centrum och hjälper dig gärna tillbaka till jorden efter ditt zorbäventyr.

kids playing zorbing

Ta dig upp på höga höjder

Om du inte är höjdrädd så bör du inte gå miste om att hoppa fallskärm från ett flygplan 3 000 meter ovanför ön Jersey. Hoppa ut från planet med din tandeminstruktör och nå hastigheter på upp till 200 km/tim under ett frifall på 30 sekunder. Du njuter samtidigt av en fantastisk utsikt över öns strand innan du landar vid Gun Site Slipway i St Aubins Bay. Teamet från Skydive Jersey finns på plats för att hjälpa dig att få din adrenalinkick och Radisson Blu Waterfront Hotel, Jersey finns här för att hjälpa dig att få hjärtat att slå normalt igen.

two people sky diving

Upptäck bergsområden 

Utforska det enastående bergsområdet Schwarzwald från de pittoreska och charmiga städerna Baden-Baden eller Karlsruhe i sydvästra Tyskland. Med över 320 km cykelleder – från nybörjare till expert – har det aldrig varit så roligt att njuta av Tysklands friska luft och varma solsken. Boka ett rum på Radisson Blu Badischer Hof Hotel, Baden-Baden eller Radisson Blu Hotel, Karlsruhe och gör dig redo för ett friluftsäventyr!

mountain bike in a forest

Höj adrenalinet

Behöver du några hästkrafter under dig för att njuta av det fria? Luzerns enorma och vackra landskap kallar på dig. Hoppa på en fyrhjuling, gasa på och sätt iväg – det blir snart fart på adrenalinet!   Koppla av på Radisson Blu Hotel, Lucerne efter din körtur i det fria.

woman riding ATV

Vill du ha fler friluftsäventyr? Kolla in Radisson Blus webbplats för mer inspiration.

Berätta vad du tycker