Upplev BluPrint på nära håll

Du kanske har hört talas om BluPrint förut, men du har aldrig sett det så här.

Vi presenterade nyligen ett toppmodernt Virtual Reality-gränssnitt för vårt nya designkoncept – BluPrint – vid dess lansering i Asien-Stillahavsregionen under Hotel Investment Conference South Asia (HICSA) 2016. Med hjälp av det senaste inom integrerande och interaktiv visualiseringsteknik kunde personer som du stiga in i vårt senaste designkoncept och uppleva BluPrint på en helt ny nivå.

"Radisson Hotel Group omdefinierar designprocessen för investerare och hur resenärer upptäcker och utforskar våra hotell. Vi öppnar upp en ny värld av experimentellt engagemang och ger människor möjligheten att uppleva det vi har att erbjuda," sa Thorsten Kirschke, styrelseordförande för Asien-Stillahavsregionen, Radisson Hotel Group. "Vår fokus på teknik och innovation understryker vår önskan att ligga steget före gästernas ständigt skiftande förväntningar, att väcka intresse hos ny publik och säkra ännu starkare avkastning för ägare och investerare. Vårt teknologiska nytänkande kommer även att bidra till att driva på Radisson Blu-varumärkets evolution, som bygger på ikonisk och innovativ design, sofistikering och stil."

Om du inte redan hört talas om det så är BluPrint ett nytt dynamiskt inredningsprogram som kommer att användas på våra nya Radisson Blu-hotell och -anläggningar, och de som ska renoveras.  BluPrint fokuserar på tre viktiga aspekter av din upplevelse när du bor hos oss – ditt rum och din sociala upplevelse samt mötes- och evenemangsutrymmen. BluPrint skapar till exempel ett mer effektivt arbets- och levnadsutrymme som låter dig uppleva den unika kulturen och stilen i det land där du befinner dig, medan du fortfarande kan njuta av den kvalitetsdesign och de komfortstandarder som förknippas med vårt varumärke. Du kan förvänta dig föremål som en ikonisk stol och en specialtillverkad huvudgavel med inbyggd soffa. Eller noggrant utvalda möbler och lokalt relevanta konstverk som gör din vistelse hos oss lika unik och spännande som du är.

Vill du själv prova på appen med förstärkt verklighet?BluPrint-appen är gratis och tillgänglig för Android och iOS här.

Berätta vad du tycker