Twin Cities fem mest populära sommaraktiviteter

Det är ingen hemlighet att Minnesota är känt för sina kalla vintrar. Men den bäst bevarade hemligheten är kanske hur gynnsamt vädret kan vara under våren och sommaren. Efter en lång och kall vinter är det definitivt dags att ta sig ut och njuta av värmen i Twin Cities. Vänd ansiktet mot solen, känn den ljumma vinden mot huden och upplev sommaren i det fria. Med mängder av friluftsaktiviteter runtom i staden blir det svårt att välja bara en. Här är några tips om hur du upplever sommaren på bästa sätt i Twin Cities.

Cykla med Nice Ride

Minneapolis Bicycles

Börja dagen men en Nice Ride. Nice Ride är ett cykeldelningssystem som erbjuder ett hälsosamt och lättillgängligt sätt att ta sig runt staden. Ta en tur i cykelvänliga Minneapolis som har 190 km cykelvägar på vägen och 150 km cykelvägar vid sidan om vägen, och som nyligen blev den enda staden i Nordamerika som fick en plats på listan över världens 20 bästa cykelstäder. Det bästa är att du inte behöver oroa dig för att lämna tillbaka cykeln där du hämtade den eftersom det finns Nice Ride-stationer över hela staden. Och inte nog med det. Du kan kolla upp platsen du vill åka till på deras mobilapp och se var den närmsta stationen ligger. Nice Ride är ett fantastiskt sätt att njuta av vädret, motionera och lära känna staden. Hämta ut en cykel och ge dig iväg!

Sculpture Garden

CherrySpoon

Har du alltid velat se den ikoniska Minnesota-symbolen med körsbäret på skeden? Då har du tur! Den historiska platsen ligger bara en kort promenad eller en Nice Ride från Radisson Blu Minneapolis Downtown. Skulpturen kallas officiellt för The Spoonbridge & Cherry och du hittar den i Minneapolis Sculpture Garden, en förtjusande park på 11 tunnland vid Walker Art Center. Utforska den konstfyllda trädgårdens 40 konstverk eller spela en runda minigolf medan du njuter av utsikten över Minneapolis centrum. Sculpture Garden är en romantisk och underhållande plats där man kan ta kort, avnjuta en picknick eller gå en promenad.

 

Mat av alla slag

Food Trucks 0

I alla städer där mat uppskattas dyker det upp matvagnar, och det råder ingen brist på dem i Minneapolis och St. Paul. Det är dags för ett eftermiddagsmål! Från måndag till fredag ställer man upp lokala matvagnar längs Marquette Avenue i centrala Minneapolis och de serverar nästan all slags mat du kan tänka dig. Tacos, kebab, sushi och hummer är några av de rätter som väntar!  Kolla in City Pages fullständiga lista över matvagnar så att du inte missar något.

 

Baseball i all dess härlighet

Twins Baseball

Ingenting är så somrigt som klassisk baseball under bar himmel, och Target Fieldär en fantastisk idrottsarena om du vill se en match. Arenan har plats för 39 000 åskådare och slog upp sina portar 2010. Den är LEED Silver-certifierad och här hålls konserter med artister som Paul McCartney och Kenny Chesney. Här spelades till och med den populära matchen Major League Baseball All Star Game 2014. Den toppmoderna anläggningen är Minnesota Twins hemmaarena och här har du 81 chanser att se en match mellan april och september.  De enda dåliga platserna på Target Field är de du inte har.

Como Park Zoo & Conservatory

Como Zoo Conservatory

Hoppa på den lokala Metro Transit och åk över till St. Paul där en av stadens mest populära attraktioner ligger, Como Park Zoo & Conservatory. Den här parken, som gör sig bäst i varmt väder, har lite av varje. Det är lätt att roa barnen på djurparkens alldeles egen nöjespark som heter Como Town, och givetvis med alla de fantastiska djuren som bor i Como Zoo. Glöm inte att besöka den underbara trädgården och de enastående växthusen i orangeriet som byggdes 1915 – det blir 100 år i år! Det är gratis inträde till Como Park Zoo & Conservatory, men donationer är alltid välkomna.

Oavsett vilken aktivitet du väljer så finns det hundratals saker att göra i Twin Cities under sommaren, och när du bor på Radisson Blu Minneapolis Downtown har du nära till dem alla. Städerna erbjuder en fantastisk kombination av kvarter med skyskrapor och sjöar och parker – allt på samma gång – vilket utgör en perfekt bakgrund till ett minnesvärt sommaräventyr.

Berätta vad du tycker