Våra tio bästa sviter med Åh så vackra vyer

Radisson Blu Cape Town Hotel Residences Penthouse - photo Patrick King

Sweet dreams are made of ... dessa vackra sviter med åh så vackra vyer! Varje elegant och sofistikerade Radisson Blu-svit är genomtänkt in i minsta detalj och visar upp det bästa av modern design. Våra sviter erbjuder vacker inredning, men många erbjuder även ikoniska vyer över både naturens – och människans – underverk ... Låt dig inspireras av våra mest populära sviter från hela världen nedan.

Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center

Bo i hjärtat av denna vackra stad och se ut över kanalerna från ditt rum på Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center. Från detta avundsvärda läge har du bekvämt avstånd till de omkringliggande museerna. Om du vill ha ett rum med extra utrymme och en separat vardagsrumsdel är New Amsterdam Suite – Canal View det perfekta valet.

Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

Förundras över gamla stans magi – inte undra på att den utsetts till världsarv av UNESCO – med dess medeltida takåsar och himlasträvande tornspiror, och en underbart långsträckt utsikt över Finska viken. Det oförglömliga panoramat från presidentsviten på Radisson Blu Sky Hotel Tallinn bjuder på en privat tur av staden – du behöver inte ens lämna hotellet!

Radisson Blu Hotel Tallinn presidential suite

Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul

Blicka ut över det glänsande Bosporen när du vistas på Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul. Den stora terrassen ger vacker panoramautsikt över vattnet för en fantastisk morgonupplevelse. På kvällen kan du titta ut över de sista båtarna som guppar förbi och beundra Ortaköy-moskén, som är upplyst på natten. De subtila designelementen i varje svit reflekterar också den omgivande regionen, så att du helt och hållet transporteras till en annan värld under din vistelse i Istanbul.

Radisson Blu Bosphorus Hotel Istanbul Suite with view

Radisson Blu Hotel, Berlin

Njut av en unik #BluView medan du åker upp till vår Nikolai Suite genom den fiskfyllda 25 meter höga AquaDomen på Radisson Blu Hotel,  Berlin. Förundras sedan över utsikten av några av den tyska huvudstadens ikoniska sevärdheter, bl.a. Rotes Rathaus, S:t Nikolai-kyrkan och Berlins katedral.

Nikolai Suite Radisson Blu Hotel Berlin

 

Radisson Blu Olympiyskiy Hotel, Moscow

Njut av en oslagbar utsikt och komfort när du bor i Presidential-sviten på Radisson Blu Olympiyskiy Hotel, Moscow. Sviten är inredd med alla bekvämligheter, inklusive panoramafönster, vardagsrum, matrum och kök. Härifrån kan du planera dina sightseeingaktiviteter, som att besöka Kreml, Bolsjojteatern och Moskvas zoo.

Radisson Blu Olympiyskiy Hotel, Moscow Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp

Belgiens näst största stad är en kulturell juvel och hem till en mängd olika museer, mästerverk och diamanthandlare.  Njut av romantiken i en mysig fönsterplats på  Radisson Blu Hotel, Antwerp  där du får en 360-gradig utsikt över omgivningen och inspirerande vyer genom en överdimensionerad hyttventil.

 

Radisson Blu Hotel and Residence, Cape Town

Känn dig på topp på södra halvklotet! Blicka ut från takvåningen på Radisson Blu Hotel Cape Town Residence och njut av en magnifik utsikt över staden, havet och de omkringliggande bergen – titta sedan upp på den molnbeströdda himlen som bjuder på figurer i alla former.

Radisson Blu Cape Town residence penthouse - photo credit Mark Williams

Fotot tillhör © Mark Williams

Radisson Blu Hotel, Prague

Om du är intresserad av arkitektur kommer du att älska Radisson Blu Hotel, Prague, från fasaden i jugendstil till Penthouse-svitens eleganta, ljusa design och generösa utrymme. Härifrån tar du dig lätt till lokala museer, operor, Václavplatsen eller till och med fitnesscentret (som du kan använda kostnadsfritt när du bor hos oss).

Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi

I den storartade miljön mellan floden Mtkvari och de närliggande bergen är den Georgiska huvudstaden till sin största fördel från den eleganta, moderna Executive Suites höjder på Radisson Blu Hotel, Tbilisi – med dess skinande fönster som sträcker sig från golv till tak.

Radisson Blu Tbilisi suite

 

Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Med sina moderna, mörka träpaneler, marmor och vackra lamparmaturer utstrålar Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm lyx och avkoppling. För att du ska kunna göra det mesta av din upplevelse har du kostnadsfri tillgång till gymmet och poolen. Välj vår svit om du vill ha extra utrymme, utsikt över vattnet och en privat bastu.

Låt dig inspireras och upptäck alla våra sviterbjudanden.

Berätta vad du tycker