Våra tio bästa sviter med Åh så vackra vyer

Radisson Blu Cape Town Hotel Residences Penthouse - photo Patrick King

Sweet dreams are made of ... dessa vackra sviter med åh så vackra vyer! Varje elegant och sofistikerade Radisson Blu-svit är genomtänkt in i minsta detalj och visar upp det bästa av modern design. Våra sviter erbjuder vacker inredning, men många erbjuder även ikoniska vyer över både naturens – och människans – underverk ... Låt dig inspireras av våra mest populära sviter från hela världen nedan.

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

"Seaside" är ett glatt ord som lockar fram visioner om sorgfri eskapism. Och det finns inget elegantare ställe att festa på än på den spektakulära terrassen som tillhör Seaside Suite på  Radisson Blu Seaside Hotel Helsinki, komplett med en inbjudande varmbadpool från vilken du kan blicka ut över stadens ljus och skeppsvarvet.

Radisson Blu Seaside suite Helsinki jacuzzi party

Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

Förundras över gamla stans magi – inte undra på att den utsetts till världsarv av UNESCO – med dess medeltida takåsar och himlasträvande tornspiror, och en underbart långsträckt utsikt över Finska viken. Det oförglömliga panoramat från presidentsviten på Radisson Blu Sky Hotel Tallinn bjuder på en privat tur av staden – du behöver inte ens lämna hotellet!

Radisson Blu Hotel Tallinn presidential suite

Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul

Blicka ut över det glänsande Bosporen när du vistas på Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul. Den stora terrassen ger vacker panoramautsikt över vattnet för en fantastisk morgonupplevelse. På kvällen kan du titta ut över de sista båtarna som guppar förbi och beundra Ortaköy-moskén, som är upplyst på natten. De subtila designelementen i varje svit reflekterar också den omgivande regionen, så att du helt och hållet transporteras till en annan värld under din vistelse i Istanbul.

Radisson Blu Bosphorus Hotel Istanbul Suite with view

Radisson Blu Hotel, Berlin

Njut av en unik #BluView medan du åker upp till vår Nikolai Suite genom den fiskfyllda 25 meter höga AquaDomen på Radisson Blu Hotel,  Berlin. Förundras sedan över utsikten av några av den tyska huvudstadens ikoniska sevärdheter, bl.a. Rotes Rathaus, S:t Nikolai-kyrkan och Berlins katedral.

Nikolai Suite Radisson Blu Hotel Berlin

Radisson Blu Resort & Spa, Split

Den coolt moderna Penthouse Suite på Radisson Blu Report & Spa, Split – komplett med privat jacuzzi och bastu – skapar en känsla av att man befinner sig på en privat superjakt – och Adriatiska havets klarblå vatten sträcker ut sig som en privat infinitypool.

Radisson Blu Split Presidential Suite terrace

 

 Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp

Belgiens näst största stad är en kulturell juvel och hem till en mängd olika museer, mästerverk och diamanthandlare.  Njut av romantiken i en mysig fönsterplats på  Radisson Blu Hotel, Antwerp  där du får en 360-gradig utsikt över omgivningen och inspirerande vyer genom en överdimensionerad hyttventil.

 

Radisson Blu Hotel and Residence, Cape Town

Känn dig på topp på södra halvklotet! Blicka ut från takvåningen på Radisson Blu Hotel Cape Town Residence och njut av en magnifik utsikt över staden, havet och de omkringliggande bergen – titta sedan upp på den molnbeströdda himlen som bjuder på figurer i alla former.

Radisson Blu Cape Town residence penthouse - photo credit Mark Williams

Fotot tillhör © Mark Williams

Radisson Blu Hotel, Frankfurt

Namnet säger allt: i sviten Wohnidee Modern Serenity välkomnas du av lugnande toner och elegant och inspirerande design. Och utsikten över staden är minst lika storartad förstås. Glöm inte att kolla in poolen när du är där (mycket Instagramvänlig, vi lovar!) Se med egna ögon på Instagram).

Radisson Blu Frankfurt Wohnidee Suite Modern Serenity

Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi

I den storartade miljön mellan floden Mtkvari och de närliggande bergen är den Georgiska huvudstaden till sin största fördel från den eleganta, moderna Executive Suites höjder på Radisson Blu Hotel, Tbilisi – med dess skinande fönster som sträcker sig från golv till tak.

Radisson Blu Tbilisi suite

Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger

Vid havets kant, mitt i det folkloristiska fjordlandskapet, har Radisson Blu Hotel, Stavanger ett oöverträffat läge vid vattnet. Efter en fantastisk dag i naturen kan du njuta av mer oförglömliga vyer medan du kopplar av i det överdimensionerade badet i vår Panorama Suite.

Radisson Blu Atlantic Stavanger suite room

Top image © Patrick King

Låt dig inspireras och upptäck alla våra sviterbjudanden.

Berätta vad du tycker