Tips om juldekorationer från Radisson Blu

Vi har kommit i god julstämning här på Radisson Blu och nedräkningen till julen har börjat – för både oss och våra gäster.

 

Naturligtvis är ingen högtid fullständig utan dekorationer som matchar stämningen. Om misteln ser hängig ut eller om kransen är mer fel än rätt så kan vi hjälpa dig! Våra hotell är fullpackade med inspiration som du kan använda hemma för att skapa en magisk julstämning.

 

Vi har även en praktisk video om hur man gör sin egen julkrans – se hur experterna på Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport gör dem själva här.

 

Slutligen, om du har gäster under julen och vill göra festen till något extra minnesvärt så har vi några tips från experterna på Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi:

 

  1. Det viktigaste är att planera väl: försök inte improvisera då det ofta slutar med besvikna gäster eller till och med en total festkatastrof.
  2. Fundera på detaljerna: från gästernas ankomst till vad de ska äta och dricka till den lokal ni använder.  Detaljerna betyder allt. Ha en checklista så att du inte glömmer av några småsaker.
  3. Sätt alltid julandan i fokus – det är vad som får din fest att sticka ut från de andra.

Så nu har vi delat med oss av våra tips om dekorationer och bjudningar – nu är det din tur att dela med dig av något till oss ...

 

Under december månad kan du dela med dig av dina bästa julfoton till oss. I gengäld delar vi med oss av fyra presentkort på 100 euro till de som vi anser fångar julstämningen bäst. Hashtagga helt enkelt dina julfoton på Instagram eller Twitter med #FestiveBlu så är du automatiskt med i veckans tävling – så enkelt är det!

 

Villkor för "Dela och bo"

Berätta vad du tycker