Stöd hjälpinsatser i Nepal tillsammans med oss

Som du har sett och hört på nyheterna inträffade en jordbävning i Nepal den 25 april som ledde till att tusentals människor dog och skadades.

Nepal: Earthquake April 25, 2015

 

Radisson Blu, som ingår i Radisson Hotel Group hotellgrupp, har flera hundra teammedlemmar från Nepal och ett Radisson-hotell i regionen. Det är med lättnad vi meddelar att alla Radisson Hotel Group anställda och gäster är oskadade och att ingen saknas. Eftersom vi bryr oss om våra medmänniskor frågar nu kollegor och gäster runtom i världen vad vi kan göra för dem som behöver hjälp.

 

Hur kan du hjälpa?

 

Som en av Radisson Blus anställda eller gäster kan du göra en omedelbar och viktig insats. Skänk pengar till Internationella Röda korset/Röda halvmånen med hjälp av widgeten vid sidan av det här inlägget eller klicka här för att hjälpa till att finansiera nödhjälpsinsatser i Nepal.

 

Bidrag till Internationella Röda korset/Röda halvmånen stödjer räddnings-, hjälp- och återuppbyggnadsinsatser på plats. Dessa insatser ger människor och samhällen som behöver hjälp rent dricksvatten, livsmedel, hjälppaket, nödvändig läkarvård och tak över huvudet.

 

Radisson Hotel Group EMEA kommer att göra en företagsdonation på 10 000 euro. Vad gäller Amerika så betalas de pengar som samlas in till Röda korset och Global Impacts för att finansiera deras insatser i Nepal, och för varje donation skänker Carlson Family Foundation samma belopp upp till 10 000 USD.
Vi har dessutom startat ett donationsprogram för våra gäster så att de kan donera Radisson Rewards Gold Points till Amerikanska Röda korset. Vi använder social media, bland annat Facebook och Twitter, för att lansera den offentliga donationswebbplatsen. Carlson Family Foundation matchar även värdet av de Gold Points som doneras, upp till ytterligare 10 000 USD.

 

 

Var med och visa att vi alla bryr oss genom att göra en donation. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Berätta vad du tycker