Stockholm utanför mötesrummet

Stockholm är en perfekt plats för ditt nästa möte, workshop eller evenemang. Men det är så mycket mer. Att välja Stockholm som resmål ger dig möjligheter att skapa en extraordinär upplevelse för mötesdeltagarna. Vi tipsar om vad Stockholm har att erbjuda.

Det går inte att välja en bättre plats än Radisson Blu Strand Hotel som ligger mitt i Stockholms hjärta med utsikt över Strandvägen och Nybrovikens glittrande vatten. Med ett nytt möteskoncept, Strand Gatherings, har du inte bara möten utan möten som inspirerar och skapar nya idéer.

Eva Kalling-Hansson, General Manager på hotellet, är en äkta stockholmare och vet var Stockholms hemliga pärlor finns. Ta en paus från ert möte och upptäck Evas tips på vad Stockholm har att erbjuda.

Koppla bort från mötet

Efter en intensiv mötesdag är det skönt att bara kunna koppla bort allt. Personligen är träning med en eller två efterföljande behandlingar i Sturebadets vackra lokaler underbar avkoppling. Detta är en oas mitt i storstadspulsen där du kan koppla av för en stund och precis utanför entrén finns ett bra utbud av restauranger och shopping.

Inspireras av mat

Ta en paus från mötet och promenera till Östermalms saluhall, en handelsplats som har ett imponerande utbud av mat och dryck. Här kan du inspireras av mat från när och fjärran och lätt spendera flera timmar eller kanske en hel dag med att botanisera bland alla godsaker. Just nu renoveras saluhallen och fram till sommaren 2018 finns en temporär saluhall på Östermalmstorg.

Naturen runt knuten

Hämta ny energi genom att bege dig till natursköna Djurgården, som ligger ett stenkast från Radisson Blu Strand Hotel. Ta antingen spårvagnen som går utanför hotellet, eller hoppa på Djurgårdsfärjan som avgår från Slussen mitt i city. Upptäck natur och vacker utsikt i denna gröna stadsdel, oavsett årstid är en promenad längs Djurgårdsbrunnskanalen en härlig aktivitet.

© Jeppe Wikström

Strand Gatherings är en plats som inspirerar det innovativa och skapar nya idéer. I moderna och stilrena mötesstudios med den senaste tekniken, kan du hålla professionella möten enkelt och effektivt. Workshops, lanseringar, möten, middagar, mingel, utbildningar, cocktailpartyn, utställningar och events – oavsett om det gäller dag – eller kvällsaktiviteter skräddarsyr vi ditt evenemang efter dina önskemål.

Berätta vad du tycker