Stockholm: Perfekt för dig och alla evenemang

Stockholm city view from the water near Radisson Blu

En modern men ändå lugn stad, härligt fräsch och autentisk mat, vackra parker och andra underbara naturplatser. Alla hittar något att glädjas åt i Stockholm. Denna dynamiska stad och Radisson Blus fantastiska mötes- och evenemangsfaciliteter ger er garanterat en lyckad affärsresa.

Arbeta vid vattnet

För att skapa ett evenemang utöver det vanliga behöver du faciliteter som sträcker sig bortom mötes- och evenemangslokaler för att även inkludera staden. Det finns inget som går upp mot bekvämligheten av att ha allt precis utanför konferensdörrarna, och Radisson Blu Waterfront Hotel ligger så centralt det går. Hotellet ligger mitt i staden, bara några steg från Waterfront Congress Center med en kapacitet på upp till 3 000 deltagare, och från Centralstationen, så du har en kort promenad till allt. Planerar du att arrangera ett mindre möte med bara några personer? Ta en paus och promenera runt den vackra och fridfulla hamnen för att hämta ny energi mellan möten.

Affärer görs vid baren

Ge dina gäster något att prata om, och arrangera ett evenemang de sent ska glömma. Beroende på ditt schema kan det visa sig vara både produktivt och underhållande att ta en drink med kollegor. Bryt isen före ett möte eller varva ner efteråt i Skybar på Radisson Blu Royal Viking Hotel, och njut av en enastående utsikt över staden och välblandade drinkar. Nära till Centralstationen och Arlanda Express, med alla mötes- och evenemangsfaciliteter på samma våning – det har aldrig varit så smidigt att göra affärer. Om du och dina gäster behöver en kort paus kan ni ta en avkopplande promenad till den vackra parken Humlegården som ofta används av lokala affärsmän. Den ligger bara 20 minuters promenad från hotellet.

View of Stockholm from Skybar at Radisson Blu Royal Viking

Möten och meditation

Ibland behöver man komma bort från alla kommunikationsmedel under en affärsresa, och naturens brist på uppkoppling gör det till en perfekt miljö. Njut av en meditativ promenad runt sjön Brunnsviken vid Hagaparken, precis utanför Radisson Blu Royal Park Hotel, eller arrangera en affärsutflykt för att ge deltagarna nya perspektiv. Bjud in deltagare till ett mer personligt möte i ett elegant styrelserum eller till ett större evenemang för 340 personer i mötesrum med toppmodern teknik och vackert naturligt ljus. Den lugna miljön ger alla evenemang en känsla av frid och garanterar en avslappnad och fokuserad publik.

Reflection Of Trees In Lake Against SkyMinnesvärda möten för alla

Vare sig du bjuder in till ett personligt möte för två eller en stor konferens för 3 000 deltagare så är Stockholm och Radisson Blu redo att arrangera oförglömliga evenemang. Att göra affärer borde vara ett nöje och vi garanterar ett lyckat evenemang med ett leende.

Berätta vad du tycker