Spektakulära hotell

En kongress med tusentals deltagare? Ett styrelsemöte i en exklusiv och centralt belägen miljö? Eller ett kundevenemang på en vacker anläggning som är omgärdad av palmer och kristallklart vatten? Hos Radisson Blu hittar du snart hotell och mötesplatser som passar dina specifika behov. Våra hotell inkluderar allt från affärshotell i stadskärnor i världens storstäder till anläggningshotell i populära semesterorter och bra flygplatshotell vid några av världens största trafiknav.

Här är några förslag om du vill skapa en extraordinär upplevelse för deltagarna vid nästa möte eller evenemang:

 

Radisson Blu Hotel, Kuwait

Atmosfären på Radisson Blu Hotel, Kuwait återspeglar känslan i Kuwait City – en blandning av gammal och ny estetik och kultur. Staden ligger på den nordvästra gulfkusten där oljefyllda ökenslätter ger efter för resliga skyskrapor. Som den hamnstad den är välkomnar Kuwait City varmt alla gäster som lägger till här. Med sin närhet till flygplatsen och det internationella mässområdet är Radisson Blu Hotel, Kuwait perfekt för möten med en oförglömlig upplevelse.

 

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

Radisson Blu erbjuder en mängd centralt belägna stadshotell med mötesfaciliteter i enastående vackra miljöer. Ett av dessa hotell är Radisson Blu Waterfront Hotel, strax intill Stockholm Waterfront Congress Centre – Sveriges nyaste och mest mångsidiga center för stora möten och evenemang. Från hotellet och kongresscentret kan gästerna njuta av en panoramautsikt över Mälaren, Stockholms stadshus och nästan hela huvudstaden.

 

Radisson Blu Hotel, Tromsø

I nordligaste Norge bjuder Radisson Blu Hotel i Tromsø på majestätiska vyer över berg och fjordar, och en mängd möjligheter att kombinera möten med aktiviteter.  Under sommarsäsongen kan gäster ge sig ut på havsrafting och valskådning under den magiska midnattssolen och under vintern kan gäster prova på att köra snöskoter eller hundsläde under norrskenets ljusspel.

 

Radisson Blu Hotel, Abu Dhabi

Längre söderut, i ett betydligt varmare klimat, ligger Radisson Blu Hotel, Abu Dhabi. Hotellet ligger i en exotisk omgivning på Yas Island, nära temaparken Ferrari World och Formula-1-banan, och är en perfekt plats för möten med racerteman.

 

Radisson Blu Aqua Hotel, Chicago

Med sin enastående design utmärker sig Radisson Blu Aqua Hotel i Chicagos siluett, och med sitt läge i stadens centrum bjuder det på en hisnande vacker sjöutsikt och närhet till attraktioner som Magnificent Mile och Millennium Park. Du kommer utan tvekan att ta dina möten till en helt ny nivå.

Berätta vad du tycker