Fem smarta punkter för att planera ett lyckat evenemang

Att planera och lyckas med det perfekta evenemanget kan vara en riktig nagelbitare. Minnesvärda sammankomster beror på ett antal minutiöst planerade detaljer där allt fungerar i exakt rätt ögonblick. Oavsett evenemangets storlek eller stil är valet av samarbetspartner för ditt evenemang en nyckel till att lyckas. Vi genomförde nyligen en undersökning för att ta reda på exakt vad som utgör den bästa evenemangsplaneringen, inklusive inspiration till koncept, att hitta rätt plats, bokning, planering av evenemanget, ankomst och förberedelser, själva evenemanget och uppföljning. Vi har använt det experterna kom fram till för att hjälpa dig genom stegen i din planering. Läs mer för fem tips för att planera ett evenemang.

Ballroom Atlas Bucharest Radisson Blu meeting conference event room

1. Passion är allt, så välj en väldigt praktisk partner

Att välja rätt plats är så klart nyckeln till ett oförglömligt evenemang. Det är lika viktigt att hitta rätt plats för evenemanget som att se till att det finns ett entusiastiskt team av experter på plats som delar din önskan om att skapa ett minnesvärt evenemang. Leta efter uppmärksamma och flexibla samarbetspartner med inspirerande och proaktiva förslag angående vilka fantastiska saker som kan uppnås på platsen för att se till att det blir en minnesvärd upplevelse för alla som deltar. Kolla in de 16 fantastiska mötesplatserna på Radisson Blu Oslo Airport för mer inspiration inför ditt nästa evenemang:

Radisson Blu Airport Hotel Gardemoen Oslo lounge

2. Varje ögonblick räknas! Snabba svar är viktiga.

Prioritera potentiella partner som svarar dig snabbt och effektivt med kvalitetsförslag som täcker alla de krav du har angett – och de som snabbt ringer eller mejlar för att säkerställa att de har förstått ALLA dina behov, snarare än att de skickar ett ofullständigt förslag. Radisson Hotel Groups mantra ”Varje ögonblick räknas” innebär att vi verkligen förstår att din tid och dina affärer är för värdefulla för att slösas bort.

Punctuality to meetings events conference

3. Vänta på en hjälte som tar sig an ditt evenemang

Ditt särskilda evenemang förtjänar särskild personlig uppmärksamhet. Välj därför en plats som erbjuder en kontaktperson som tar hand om varje detalj, från början till slut. Att jobba tillsammans med denna nya expert i teamet kommer att göra dig mindre stressad och ge dig en ny syn på livet. Din hjälte har koll på allt det grundläggande, som ritningar över de olika våningarna och hur många som får plats i de olika lokalerna, och kan gå igenom andra saker som erbjuds, som klimatkompensation och skräddarsydda paket som Gröna Nyckeln-certifierade Radisson Blu Paris Marne-La-Vallée. Gröna Nyckeln är en internationell miljömärkning som kräver att man uppfyller sociala, ekologiska och tekniska standarder som går längre än kraven från landets officiella förordningar.

Exterior Radisson Blu Paris Marne La Vallee pond green landscape

4. Sätt tydliga mål så att samarbetspartnern kan sätta bollen i krysset

Det är viktigt att syftet med ditt evenemang görs kristallklart i utkastet till projektet. Mål kan vara sådant som den perfekta platsen med rätt storlek, fungerande IT eller betalningsvillkor. Och kom ihåg att maten är viktig! Välj en partner som tar tag i saker och erbjuder särskilda menyer för att få deltagarna på bättre humör eller för att hantera olika dieter och allergier, allt för att garantera att ni lyckas. Kolla in nya mattrender hos Radisson Blu Bucharest och servera det senaste inom mat och dryck på dina evenemang. Imponera på gästerna med allt från galen gatumat till nya versioner av gamla klassiker.

Interior Lobby Bucharest RBLU bar

5. Att samarbeta är allt

Det tar inte bara slut när alla går hem, utan ditt evenemang är förhoppningsvis starten på ett fint och fortsatt förhållande med din samarbetspartner. Fakturorna bör vara detaljerade, skickas snabbt, vara korrekta och inkludera provision. Be om ett telefonsamtal för personlig återkoppling snarare än ett mejl eller en undersökning på nätet, så att ni kan diskutera hur ni kan göra nästa evenemang ännu bättre.

conference meeting event presentation general

Och till slut, glöm inte att ordentliga förberedelser är nyckeln för att lyckas med ditt evenemang. Varför dröja tills nästa stora evenemang väntar runt hörnet?

Se vad Radisson Meetings har att erbjuda idag.

Berätta vad du tycker