Små detaljer kan göra skillnad!

Radisson Blus mötes- och evenemangskonsulter försöker vidga kundernas vyer med återkoppling och nya idéer. De planerar och arrangerar möten och evenemang för kunder i alla branscher. Radisson Blus mötes- och evenemangskonsulter förstår att inga kunder, möten eller deltagare är likadana, och en av deras viktigaste egenskaper är förmågan att identifiera kundens behov från början. Vilka behov har mötesplaneraren? Vilken typ av evenemang är det? Vad är evenemangets innehåll och syfte? Hur kan vi hjälpa kunden att nå sina mål?

Genom att fokusera på den enskilda kunden kan konsulterna erbjuda en mer personlig service. I nära samarbete med kunden säkerställer konsulterna evenemangets perfekta struktur och innehåll för att se till att det blir lyckat. Vissa kunder behöver bara ett vanligt mötespaket och standardutformning, medan andra vill använda nya strategier för att involvera deltagarna och uppnå sina mötesmål.

Unn Werdenhoff, Congress Manager, Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm, har många års erfarenhet på hotell i Radisson Blu-kedjan inom Sales, bokningen och projektledning och är nyligen utbildad ambassadör i vår nya M&E Sales Essentials training course.

"Vi försöker att utmana våra kunder om vi känner att de är intresserade av att prova något nytt och om det tjänar ett syfte. Det krävs inga stora och vilda idéer för att skapa en annan typ av möte. Ibland kan sättet du sitter i rummet eller små aktiviteter under rasterna göra skillnad", säger Unn Werden. Hun ger tre tips för ditt nästa möte på Radisson Blu Watefront Hotel i Stockholm.

1 – Använd din consult

Glöm inte bort att utmana och ta hjälp av våra fantastiska projektledare och bokningsagenter i planerandet av ert event. Berätta för oss vad syftet med ert möte är. Ska ni fira, vässa eller lansera? Med syftet klart kan vi hjälpa er med den kreativa planeringen hos oss med allt från tema pauser, energibreaks, logistik eller aktiviteter. En genomtänkt röd tråd håller deltagarnas intresse öppet, deltagarna på tårna och hjärnorna glada!

2 – Börja mötet med en löptur

Att få en bra start på dagen får oss alla att prestera bättre och får igång kreativiteten . Hos oss kan era deltagare börja dagen eller mötet med en löptur med vår Running Club. Varför inte boka en privat löptur för hela gruppen. Vi har flera olika löprundor som ger deltagarna en fantastisk tur genom Stockholms gator.

Small_details_can_make_a_difference_SE_image_2

3 – Kom ihåg en positiv avslutning!

Våra minnen formas av mötets höjdpunkt och avslut. Sätt pricken över iet och avsluta ert möte med en skräddarsydd vinprovning med vår kunniga sommelier eller varför inte ett mingel eller middag i vår lokal med utsikt över Stockholms hjärta och Riddarfjärden.

Small_details_can_make_a_difference_SE_image_3

Berätta vad du tycker