Motorpassion: Skapa den ultimata hotellsviten

Radisson Royal Mercedes-Benz Maybach Suite

Det är en genialisk design- och komfortförening: Mercedes-Benz och legendariska Radisson Royal Hotel, Moscow. Tänk dig världens mest luxuösa bilinredning – där de strömlinjeformade ytorna mjukt återspeglar ljuset, stolen är ergonomisk perfektion, golvet skimrar som saltvatten och luften är fylld av din favoritmusik.  Gör en liten, liten rörelse och ändra mirakulöst allt omkring dig – förnimmelser, ljus och ljud.  Det är ett utrymme som är så fantastiskt att du inte vill att resan ska ta slut.

Omvandla sedan denna fantastiska vision till en hotellsvit: det är tänkandet bakom det fantastiska samarbetet och långsiktiga partnerskapet mellan Radisson Royal Moscow och Mercedes-Benz. Båda de världsledande varumärkena delar en passion för att skapa de mest luxuösa och briljant designade utrymmena – där människor faktiskt vill tillbringa tid. Båda lägger stor vikt vid fabulös funktionalitet. I det aktuella samarbetet, där de kombinerar sin expertis och sofistikerade stil, har de skapat  Maybach Suite. Den har fått sitt namn efter Mercedes toppmodell och erbjuder modern gästfrihet i lyxig världsklass och som allra bäst! Utforska vår underbara Maybach Suite nedan.

Skräddarsydd komfort

Den spektakulära sviten på hela 170 kvadratmeter har en minimalistisk färgsättning med bekväm zonavdelning, vilket skapar ett intryck av rymd som flyter från hallen till vardagsrummet, omklädningsrummet, det imponerande sovrummet och badrummet – och avslutas med en jacuzzi och underbara vyer över Vita Huset. Särskilda designelement är behandlad valnötsfaner och eleganta, okomplicerade möbler med en behaglig funktionalitet. Användningen av reflekterande ytor får utrymmet att se större ut, medan den supertjocka mattan erbjuder optimal komfort och ljudisolering.

Top Gear

Den högteknologiska Maybach-sviten har en fantastisk hemmabio och tre audio-multiroom-zoner, vilket gör att du kan ansluta din mobila enhet via Airplay och njuta av din favoritspellista. Koppla av med BURG&GLASS TV-apparaterna i sovrummet, vardagsrummet – och inuti spegeln vid jacuzzin. Två smarta konsoler hjälper dig att välja mellan fyra belysningsalternativ: välkomnande, galleri, cocktail ... och fest! Svitens unika atmosfär skapas av affischer, album, bilmodeller och projektioner av logotyper från Mercedes – plus den fantastiska MayBach-baren som återspeglar bilens klassiska chassi.

Radisson Royal Maybach Bar in the Maybach Suite

Stil och trend

"Vi är stolta över att en av de mest luxuösa sviterna på Radisson Royal Hotel kommer att heta Maybach Suite eftersom det är precis vad vårt varumärke Mercedes-Maybach står för: det ultimata inom lyx och exklusivitet! Vår Mercedes-Maybach är den mest framgångsrika bilen i lyxbilssegmentet i Ryssland, och Ryssland är även en av världens största marknader för våra Maybach-bilar. Kort och gott: Ryska toppkunder älskar våra Mercedes-Maybach och de kommer att älska Maybach-sviten!" säger Jan Madeja, vd för Mercedes-Benz i Ryssland.

Mercedes-Benz toy car

Och det här innovativa samarbetet verkar ha startat en ny hotelltrend enligt Stanislav Kondov, direktör på Radisson Royal Hotel, Moscow: "Maybach-sviten är en dröm om ny lyx som skapats av två legendariska varumärken: en symbios av värden bortom tid och framsteg, ärvda traditioner och innovationer. Jag är säker på att det här speciella partnerskapet mellan Radisson Royal Hotel, Moscow och Mercedes-Benz utvecklas till en helt ny trend inom gästfrihetens konst. Boka din vistelse idag – och var en av de första att uppleva den ultimata svitresan."

Radisson Royal Maybach Suite bathroom

Inspirerad? Upptäck flera enastående sviter av Radisson Blu.

Berätta vad du tycker