Se dina evenemang flyga

Radisson Blu Standsted Airport meeting room evenemang Stansted

Storbritannien har gott om mötes-, konferens- och evenemangslokaler att välja bland, särskilt när det kommer till flygplatser. Heathrow, Gatwick och Manchester är kanske de självklara valen, men har du någonsin tänkt på Stansted? Läs vidare för att se hur Stansted kan ändra förutsättningarna för ditt nästa evenemang.

Nära till London och Europa ... och världen

Inga bussar, inga taxibilar, ingen väntan, bara tre minuters promenad från terminalen. Låter det som en dröm? Här hittar du Radisson Blu Hotel London Stansted Airport. Oavsett var dina deltagare och gäster kommer ifrån, är Stansted den idealiska destinationen. Bara 45 minuter från London Liverpool Street med tåg, några minuter från motorvägen M11 och några ögonblick från terminalen för personer som flyger in från en av Stansteds 170 globala destinationer. Deltagare från Köpenhamn, Madrid, Dubai, New York eller Washington? Inga problem!

Radisson Blu Stansted Airport meeting room

Kliv av planet och in i eleganta och sofistikerade möteslokaler

Oavsett om det är en konferens för 600 personer i Essex Suite, en av de största evenemangslokalerna i området, eller ett bekvämt mötesrum för två, är Radisson Blu Hotel London Stansted Airport en elegant och sofistikerad plats att göra affärer. Det är som att kliva av planet och anlända i ett välutrustat konferenscenter, där flexibla möteslokaler – alla med dagsljus – utgör en perfekt miljö för ditt evenemang. Och allt är bara 56 km från London. Förutom sitt läge med goda förbindelser och en stor parkeringsplats för deltagare som anländer med bil, har Radisson Blu Hotel, London Stansted Airport nyligen genomgått en renovering för flera miljoner pund, vilket innebär att du får tillgång till förbättrade rum, förvandlade möteslokaler och fantastiska barer och restauranger.

Radisson Blu Stansted meeting room

XXL-evenemang på Stansted

Det specialbyggda konferenscentret i hotellet består av 19 flexibla mötesrum, inklusive hotellets största, Essex Suite – ett utrymme med skiljeväggar för upp till 600 gäster. Det utgör den perfekta bakgrunden för stora galamiddagar, konferenser eller utställningar. Konferenscentret ligger dessutom på en våning, vilket gör att det passar för XXL-evenemang med fantastisk rekvisita, genomtänkt scenuppsättning och imponerande audiovisuella upplevelser.

Essex Suite är det perfekta evenemangsutrymmet, inte bara för de många företag som väljer att göra Stansted till hem för sina huvudkontor, men också för företag längre bort, som är på jakt efter en väl uppkopplad plats att göra affärer.

Radisson Blu Stansted Essex Suite with car

Från flygplan till svit

Oavsett om det är en tidig start eller en sen avslutning finns det 500 elegant designade rum och sviter för att tillgodose dina gäster, oavsett evenemang. Och när det gäller catering kan du förvänta dig samma stil, kvalitet och service. Med två restauranger på anläggningen, Station 169 och Collage, finns det möjlighet till allt från catering i mötesrummet och små privata matupplevelser till fullständiga restaurangupplevelser och banketter för hundratals gäster.

Men i slutändan handlar det inte om vad vi erbjuder, utan om vad du behöver. Det kunniga teamet på Radisson Blu Hotel Stansted Airport är där för att arbeta med dig för att hjälpa till att göra ditt evenemang lyckat, oavsett hur du har föreställt dig det. Välj Radisson Blu Hotel Stansted Airport för att få ditt evenemang att flyga, oavsett om det är ett möte, konferens eller evenemang och oavsett var dina deltagare kommer ifrån.

Exterior Radisson Blu Stansted

Läs mer om möten och evenemang på Radisson Blu Hotel Stansted Airport, där möten verkligen flyger!

Berätta vad du tycker