Så här kickstartar du ditt evenemang i Ryssland på rätt sätt

Fans are cheering for their team victory

Vid alla sport- och affärsevenemang är teamwork och fokus avgörande för framgång. Med anledning av världens största fotbollsturnering i år vill Radisson Blu bjuda in alla affärsnöjesresenärer att uppleva en mängd roliga fotbollsaktiviteter för evenemang av alla storlekar. Alternativen är många och skalbara, och varje rysk stad tillför sin egen lokala charm. Låt spelen börja!

Mixa möten och nöjen i Sotji

Sotji kallas ofta för "ryska riviäran" och är den perfekta destinationen för de som vill blanda affärer och nöjen.  Njut av en promenad längs stranden efter en konferens på Radisson Blu Resort & Congress Centre eller planera in teambuildingaktiviteter på en av de många toppmoderna idrottsplatserna i sommar.

Hotellet ligger bara åtta minuter från Olympiastadion Fisjt där många matcher kommer att spelas i sommar. I hotellets rymliga lobby finns det också gott om möjligheter att anordna en mottagning med idrottsttema och låta deltagarna utmana varandra i bordsfotboll till exempel.

Cityscape Sochi Russia

Sikta på krysset i Moskva

Moskva bjuder på ett överdåd av gammaldags charm och i sommar kommer världen till Ryssland för årets stora fotbollsevenemang. Dra nytta av alla aktiviteter och bo 14 minuters körväg från LuzjnikistadionRadisson Slavyanskaya Hotel and Business Centre.

Besök lokala sevärdheter som Gorky-parken eller njut av en svalkande drink med utsikt på en av stadens många takterrasserna. Historiska platser är bland annat den vackra Vasilijkatedralen på Röda torget som ligger bara 30 minuter med bil från hotellet. Det är så gott som omöjligt att misslyckas om du väljer Moskva i sommar.

Skyline in Moscow Russia

Håll blicken på bollen i Sankt Petersburg

Vissa evenemang kräver full uppmärksamhet, och oavsett om det gäller en match eller ett möte så behöver du rätt mat för att behålla fokus. Överraska deltagarna med en rolig och god fikastund med sporttema som är särskilt framtagen för evenemanget, och bo nära alla de lokala sevärdheterna med Radisson Royal Hotel i Sankt Petersburg.

Bjud deltagarna på en match på Krestovskij-stadion som ligger 40 minuter med bil från hotellet, eller skapa din egen miniturnering med priser. För ett mer avslappnat schema kan du kartlägga de fem mest populära arkitektoniska mästerverken och utforska stadens många sevärdheter.

Church of the Savior on Blood St. Petersburg

Ta första plats i Kaliningrad

Istället för att "jobba hårt och spela hårt", tror vi på att arbeta och roa sig smart. Från små möten till stora evenemang – att arbeta och umgås med ett tema kan öka deltagarnas fokus och kreativitet. Genom att lägga in några aktiviteter i schemat kan arbetet bli ett nöje, och Kaliningrad ger precis den elektriska puls ni behöver.

Ta en paus och lär er mer om områdets historia och konst på Kaliningrads regionala museum, eller se en match på Kaliningrad-stadion, båda inom 30 minuters körväg från Radisson Blu Hotel.

Fishing Village and Kants Cathedral Kaliningrad Russia

Gräv guld i Rostov-na-Donu

Den här kosmopolitiska staden ger alla evenemang en känsla av karismatisk charm samtidigt som den bjuder på en mängd utflyktsmöjligheter för grupper. Utnyttja den energi som uppstår då hela världen fokuserar på Ryssland under årets idrottsevenemang, och låna lite av magin.

Ha kul mellan mötena och locka fram deltagarnas skratt med en improviserad fotosession tillsammans med utklippta fotbollsspelare i naturlig storlek. Radisson Blu Hotel, Rostov-na-Donu ligger vid floden Don, bara sju minuter med bil från Rostov Arena.

Don River in Rostov on Don

Ta en titt på matchschemat inför sommaren och boka nästa evenemang på ett Radisson Blu i närheten.

Berätta vad du tycker