Rum med #BluView

Radisson Blu Hotel Dubai Waterfront view of Burj Khalifa

Det finns flera saker som kan göra din vistelse på ett Radisson Blu-hotell oförglömlig; servicen, kvaliteten, känslan för detaljer.  Saker som vi betraktar som självklarheter för alla gäster. Men hur är det med det där lilla extra? Det där oväntade som kan förvandla ett flyktigt ögonblick till ett minne för livet – som att titta på solnedgången över Cote d’Azur från din luxuösa takterrass. Med hotell på några av världens mest underbara platser erbjuder många av våra rum och takterrasser en utsikt som får dig att tappa andan. Oavsett om den är inspirerad av Moder Jord själv eller är del av en fängslande stadsbild, är det ofta utsikten som får dig att verkligen uppskatta resmålets skönhet. Ta en titt på några av våra bästa  Blu-utsikter nedan.

Svarta havet och bergsutsikt med Radisson Blu i Sotji

Ryssland är inte bara en vinterdestination. Landets sommarhuvudstad, Sotji, är ett resmål du ska besöka under sommarmånaderna för att uppleva den storslagna naturen och de bästa aktiviteterna.

Radisson Blu Resort & Congress Centre, Sochi visar upp de främsta sevärdheterna med svepande utsikter över det glittrande Svarta havet och Kaukasusbergen. Ta med dig utsikten från ditt hotellrum till badtunnan utomhus, och koppla av ordentligt medan du njuter av utsikten över Sotji på sommaren.

En ostörd utsikt över glittrande Burj Khalifa från Radisson Blu, Dubai Waterfront

En utsikt över Burj Khalifa från ditt rum. Behöver vi säga mer? Upptäck en av världens vackraste stadssiluetter med Radisson Blu Hotel, Dubai Waterfront.

Radisson Blu Dubai Waterfront Burj Kalifa view from room

Utsikt över Medelhavet med Radisson Blu, Cannes

Beläget i Cannes historiska hjärta, inte långt från det berömda Palais des Festivals et des Congrès, hittar du Radisson Blu 1835 Hotel & Thalasso. Insup den glamorösa stämningen i filmstjärnornas Cannes från stadens högst belägna takterrass och njut av utsikten över Medelhavet, den gamla hamnen och La Croisette. Och om inte utsikten är tillräckligt glamorös för dig borde ett besök i hotellets ansedda spa-anläggning Les Thermes Marins de Cannes få dig att känna dig som en kunglighet.

Radisson Blu Cannes pool view

Atlanten framför fötterna med Radisson Blu, Cape Town

Med det majestätiska Taffelberget i ryggen och den klarblå Atlanten som sträcker sig ut mot horisonten är det svårt att föreställa sig ett bättre sätt att tillägna sig Kapstadens naturliga prakt. Radisson Blu Hotel Waterfront har totalt 177 Deluxe-rum med privata balkonger som blickar ut över Atlanten. Om du känner dig sällskapssjuk är det bara att besöka terrassbaren. Här tar Atlanten vid där bordet slutar och erbjuder en fantastisk möjlighet att uppleva Kapstadens berömda solnedgång i gott sällskap.

Radisson Blu Cape Town view

Panoramavyer med Radisson Blu Scandinavia, Oslo

I hjärtat av den norska huvudstaden ligger Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo där kosmopolitisk komfort möter naturlig storslagenhet. Förutom att det är nära till Oslo rådhus, Vigeland-museet och Karl Johans Gate, erbjuder de flesta av de 499 rummen och sviterna spektakulära vyer över Oslofjorden. Den bästa utsikten finns dock i Summit bar på 21:a våningen; en underbar panoramavy som kombinerar det vackra norska landskapet med huvudstadens fagra stadsbild.

Radisson Blu Hotel Oslo Scandinavia view

Utsikt över Persiska viken från Radisson Blu, Abu Dhabi Yas Island

Den som vill ha en bit av paradiset blir inte besviken på Radisson Blu Hotel, Abu Dhabi Yas Island. I denna idyll kan du njuta av lyxiga bekvämligheter i underbara sviter som blickar ut över Persiska viken och Yas Links golfbana.

Radisson Blu Yas Island pool view

Terrassutsikt från Radisson Blu, Kuwait

På stranden i den förtjusande Persiska viken ligger Radisson Blu Hotel i Kuwait, en idealisk plats för den som vill koppla av och gassa i solen. Insup havsutsikten från den 300 meter breda privata stranden eller ta en kvällsdrink på terrassen – skådeplatsens naturliga skönhet och stillhet är stärkande för själen.

Radisson Blu Kuwait Terrace view

Hisnande vyer med Radisson Blu Hotel, Frankfurt

Sida vid sida med skyskraporna i Frankfurt ligger Radisson Blu Hotel, Frankfurt – Europas enda runda hotell som är tillverkat helt i glas. Detta femstjärniga hotell är ritat av arkitekten John Seiffert och är lika pampigt som det är originellt – det gäller även utsikten från det. Genom fönstren som löper från golvet till taket i alla av de 428 rummen och sviterna kan gästerna ta del av panoramavyer som sträcker sig över staden ända bort till Taunusbergen.

Radisson Blu Frankfurt view from pool

© justineibold / Instagram

Njut av en #BluView med Radisson Blu!

Berätta vad du tycker