5 drömlika resortdestinationer i Asien och Stilla havet

Spännande, förtrollande och exotiskt. Asien är hem åt många av världens mest eftertraktade resortdestinationer. Regionen kittlar fantasin som ingen annan och bjuder på gott om äventyr och aktiviteter för familjer. Men resortdestinationer är mer än bara sandslott på stranden. Med allt från idylliska öar och magiska havsvikar till imponerande byggnader och vilda våtmarker erbjuder regionen en unik möjlighet för föräldrar att umgås med sina barn och med varandra.

Wuxi, Kina

Vad denna spännande kinesiska stad saknar i sol, hav och stränder kompenserar den för med naturlig skönhet. Wuxi har drygt 3,5 miljoner invånare men omges av flera sjöar och våtmarksparker som känns som ljusår bort från den bullriga staden. En av dem är Liang Hong National Wetland Park, där besökarna kan promenera, segla eller bara njuta av den grönskande omgivningen.

I närheten av den natursköna parken ligger Radisson Blu Resort Wetland Park Wuxi inbäddat i ett landskap av dammar, floder och trädgårdar. Våra gäster kan välja bland flera restauranger, två barer och en inomhuspool.

Facade view of lobby bar at Radisson Blu Resort Wetland Park Wuxi

Alibag, Indien

Kuststaden Alibag är ett populärt resmål för boende i närbelägna Mumbai som vill ta en paus från stadslivet. Men Alibags rika historia gör det till en kustdestination utöver det vanliga. Här finns bland annat 1600-talsfortet Kolaba som man kan vada fram till vid lågvatten. Familjer kan även besöka tempel eller åka häst och vagn längs med stranden.

Radisson Blu Resort & Spa Alibaug är det ledande hotellet på denna förtrollande destination. Den stillsamma semesteranläggningen omges av trädgårdar och pooler och erbjuder en mängd valmöjligheter med rum, sviter och villor samt utomhuspool, barnpool, spa, aktivitetsområde och två restauranger.

Radisson Blu Resort & Spa Alibaug

Bali, Indonesien

Bali är den ultimata resortön. Vackra stränder och ett fantastiskt klimat lockar miljontals besökare till ”gudarnas ö” varje år. Men även om de flesta reser hit för Balis berömda sandstränder, är det den fängslande kulturen som får många att återvända. Det är omöjligt att inte förälska sig i öns förtrollande vattentempel, läckra mat och gästvänliga atmosfär.

Radisson Blu Bali Uluwatu har en autentisk arkitektur som ger exempel på öns rika kulturarv. Här kan familjer koppla av vid poolen och i spat eller besöka två av Balis bästa stränder och surfställen belägna i närheten.

Radisson Blu Resort Bali Landscape

Phu Quoc, Vietnam

I det azurblå havet strax utanför Vietnams sydvästra kust ligger den paradisliknande, juvelformade ön Phu Quoc som kantas av fina sandstränder. På senare år har ”pärlön” fått en mängd nya turistattraktioner som temaparker, safariäventyr och en hisnande linbana över havet. Men Phu Quoc har bevarat sin genuina lokala atmosfär, inte minst i byarna, templen och på marknaderna.

Det nyöppnade Radisson Blu Resort Phu Quoc är en exklusiv fristad på öns vackra sandkust och erbjuder både en rofylld miljö och aktiviteter. Våra gäster kan välja bland en mängd boendealternativ som villor vid strandkanten, samt utomhuspooler och utsökta restauranger med fascinerande design.

Radisson Blu Resort Phu Quoc Restaurant Avenue

Denarau Island, Fiji

Denarau Island har allt man kan önska sig av en tropisk ö: avskildhet, sandstränder och solsken året om med goda kommunikationer. Denarau är ansluten till Fijis största ö med en gångbro och ligger knappt 10 km från Nadi International Airport. Här kan besökare välja bland en mängd resortupplevelser som restauranger i världsklass, golfbanor och en småbåtshamn för havsutflykter.

Radisson Blu Resort Fiji Denarau Island upptar fyra hektar av tropiska trädgårdar med sin egen privata strand. Familjer har tillgång till ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar, som en barnklubb, mat och dryck, fyra lagunpooler och en vattenrutschkana.

Radisson Blu Resort Fiji pool

Upptäck allt Asien har att erbjuda med Radisson Blu!

Berätta vad du tycker