Res säkert med Radisson Blu

Våra gästers säkerhet är en viktig prioritering för alla Radisson Blu-hotell runt om i världen. Följaktligen har Radisson Blu varit ledande när det gäller säkerheten för våra gäster och gör det lilla extra genom att samarbeta med den internationellt erkända säkerhetskonsulten Safehotels Alliance för att se till att vår hotellpersonal är så förberedd som möjligt för varje situation.

 

Över 100 hotell är nu certifierade och antalet stiger

Mer än 100 av våra hotell är nu en del av detta enastående säkerhetsprogram, och alla har genomgått en oberoende granskning. Certifieringsprogrammet omfattar ett brett spektrum av kriterier, inklusive säkerhetsutrustning, personalens medvetenhet och utbildning, brandsäkerhet och första hjälpen. Varje månad utökas listan med ett antal nya hotell för att vi ska uppfylla våra anställdas och gästers växande förväntningar.

safehotels

Vi bryr oss om din säkerhet.

Paul Moxness, ansvarig för företagssäkerhet och trygghet på Radisson Blu, förklarar: ”Säkerheten spelar en allt viktigare roll för alla globala företag. Avtalet med Safehotels Alliance ger oss möjlighet att vidareutveckla vårt enastående säkerhets- och trygghetsprogram och skapa ytterligare värde för gäster, personal och ägare. Vi är stolta över att ta ledningen i denna utveckling på så många marknader.”

 

De tre största fördelarna för våra gäster

  • Det tillförlitliga säkerhetscertifikatet gör det enklare för dig att identifiera de hotell som är särskilt väl förberedda om det skulle inträffa negativa incidenter
  • Kommunikationen med hotellen angående säkerhet är enklare
  • Sannolikheten att det ska inträffa en negativ säkerhetsincident under din vistelse minskas

 

Det är bara ytterligare ett sätt som Radisson Blu fortsätter att säkerställa att våra gäster får den bästa och säkrast möjliga vistelsen.

Vill du veta vilka Radisson Blu-hotell som fått Safehotels-certifikatet? Här kan du se hela listan.

Berätta vad du tycker