Provsmaka vinterns delikatesser med Radisson Blu

Finns det någon bättre tid att ge efter för dina matnycker än på vintern? Trotsa den sjunkande utomhustemperaturen och håll värmen uppe genom att provsmaka de kulinariska mästerverk som de här restaurangerna bjuder på.

 

Lyon – Celest Restaurant 

hotel-restaurant

Lyon är Frankrikes gastronomiska huvudstad – ett land som är känt för sitt kök och sina viner – och självklart är restaurangen på Radisson Blu inget undantag. Njut av utsökt mat under stjärnorna på 32:a våningen på Radisson Blu Hotel, Lyon för en romantisk och oförglömlig gastronomisk upplevelse.

 

Oslo – 26 North Restaurant & Social Club

FOOD-DRINKS-IMG-STAVANGER-470x470 

26 North Restaurant and Social club på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo  har inspirerats av de nordiska länderna, främst deras natur och kulinariska skatter och design. Köksmästaren har inspirerats av ingredienser från Norges fjordar, gårdar och skogar och har skapat en unikt nordisk meny som väcker smaklökarna till liv.

  

Madrid – The Cask Restaurant

RDBLU_Hotel_Madrid Prado_MADZH_040 

Finns det något bättre än god mat i goda vänners lag? Spanjorerna har fulländat den här idén, och på The Cask Restaurant på Radisson Blu Hotel, Madrid Prado kan du njuta av spanska tapas och rätter som du definitivt inte kommer att vilja dela med dig av.

 

Dublin – Verres en Ver

Radisson Blu Hotel Royal Dublin, Ireland, Restaurant

 

Du kanske inte nödvändigtvis tänker på Irland eller Dublin som en "hotspot" för matälskare – men där har du fel. Köksmästare över hela öriket utforskar olika sätt att kombinera Irlands högkvalitativa livsmedelsprodukter med matlagningstekniker från hela världen. Titta in på Radisson Blu Royal Hotel, Dublin och upplev irländsk och fransk fusionmat på Verres en Ver. Du kommer inte att ångra dig!

 

Oslo – Summit Bar

FOOD-DRINKS-IMG-OSLO-470x470 

Goda cocktails och drinkar? Jajamen. Enastående panoramautsikt? Inga problem. Fantastisk service? Självklart. Summit Bar på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo är en bar du verkligen måste se för att tro på.

 

För mer fantastisk inspiration och tips om hur du ska resa i vinter kan du klicka här!

Berätta vad du tycker