Presentguide för en perfekt Alla hjärtans dag

Du har alltid stora förväntningar på dig inför Alla hjärtans dag.

 

Från att välja den perfekta restaurangen till att se till att klä dig snyggt – för att inte tala om att hitta en perfekt present som symboliserar din kärlek. Man kan bli utmattad bara av att tänka på det.

 

Oroa dig inte! Vi har sammanställt en snabb, helsäker guide om hur du väljer ut den perfekta presenten inför Alla hjärtans dag till din käraste, oavsett vad han eller hon har för intressen!

För sociala medier-fanatikern

Techie_holga

(Image: Holga Direct)

 

Är din käraste beroende av sin smartphone och Instagram? Då kommer de att älska det här lättanvända linskittet från Holga Direct. De kommer att älska att leka med filtren och ta den perfekta Alla hjärtans dag-selfien med dig!

 

För musikälskaren

pocket-boom-box

(Image: rarebirdoakland.etsy.com)

 

Skapa en "kärlekslista" för din käraste och spela upp den för dem på deras nya fickspelare.  Den här bärbara och lätta musikspelaren garanterar att din musikälskande partner aldrig är utan sin favoritlåt.

 

För den hälsomedvetne

enhanced-18681-1416864972-2

(Image: Columbia)

De här löparhandskarna med pekskärmsteknik i fingrarna av Columbia är en perfekt present för dem som älskar att ge sig ut och springa på kalla februarimorgnar.

 

För reseälskaren

nyt_36_hours_europe_va_gb_3d_06776_1503130928_id_912750(Image: Taschen)

 

36 timmar. 125 helger i Europa. De här boken sammanställer 125 europeiska resplaner från New York Times för dem som behöver reseinspiration.

 

 

Du behöver givetvis en fantastisk plats där du kan fira Alla hjärtans dag med din älskling. Radisson Blu-hotell över hela Europa förbereder romantiska och eleganta paket som du kan överraska din partner med.  Klicka här och börja planera din perfekta romantiska överraskning.

Berätta vad du tycker