Perfekta presentidéer inför mors dag

Åh, dessa mödrar. Vad skulle vi göra utan dem?

Mors dag är runt hörnet och det är viktigt att vi firar de underbara kvinnor som har gett oss år av omvårdnad, uppmärksamhet och – inte minst – kärlek.  Oroa dig inte om du saknar idéer. Vi har ställt samman en kort men naggande god lista med perfekta sätt du kan skämma bort din mamma på som passar alla budgetar. Och så länge gåvan kommer från dig så kommer hon utan tvekan att älska den!

För den sunda mamman

necklace

Aktivitetsmätare är väldigt populära nu, men vissa kvinnor vill att deras enheter ska vara lika vackra som dem själva. Bellabeat LEAF är mycket snygg och kan bäras som halsband, armband eller sättas fast direkt på kläderna! Perfekt för den trendiga mamman i ständig rörelse!

Hjälp henna att koppla av

manicure

Vilken mamma vill inte bli bortskämd? Från manikyr till en heldag på spa – alla behandlingar som får henne att känna sig vacker är en perfekt presentidé för en mamma. Köp ett presentkort till Radisson Blu (Park Inn) och låt henne välja sin favoritbehandling!

Gör din egen kudde

PostCard-Pillow

Det här är en fantastisk idé för dem som bor lite längre bort från sin mamma. Den här vykortskuddidén från Martha Stewart är enkel och elegant och ser till att din mamma vet att du tänker på henne även om du bor på andra sidan jordklotet.

För mammor med gröna fingrar

mod-podged-planter-11

Älskar din mamma allt som är grönt? I så fall är det här den perfekta presenten för henne! Den här egentillverkade blomkrukan från Modge Podge Rocks Blog kombinerar två saker som mammor älskar: blommor och foton! Klicka här och lär dig hur du själv gör en kruka.

Brunch på mors dag

brunch

Det här är en klassisk mors dags-present. Och det finns ingen anledning att dissa den gamla favoriten. Även om du är hopplös i köket behöver du inte oroa dig – det finns gott om ställen som dukar upp riktiga festmåltider. Kolla om ditt närmaste Radisson Blu-hotell erbjuder en specialbrunch på mors dag!

Berätta vad du tycker