Oslo: Möten Med Utsikt!

Två extraordinära hotell gör Oslo till den perfekta platsen att hålla möten och evenemang. Både Radisson Blu Plaza Hotel och Radisson Blu Scandinavia Hotel erbjuder stora och flexibla möteslokaler. Och den hisnande utsikten över staden och den vackra naturen ingår gratis.

 

Oslo är en unik plats för möten och evenemang. Staden är känd för nationella skatter som det kungliga slottet och Vigelandsparken, och för de natursköna omgivningarna. Att välja Oslo som resmål ger dig unika möjligheter. Du kan till exempel hinna med lite skidåkning! Eller vad sägs om att slänga dig utför den berömda hoppbacken Holmenkollen? Eller ta en segeltur på den pittoreska Oslofjorden?

 

Lyckligtvis erbjuder två centralt belägna Radisson Blu-hotell i Oslo gästerna möjligheten att vid besök för möten och evenemang även njuta av alla attraktioner i och runt Oslo.

 

Norges högsta byggnad

Radisson Blu Plaza Hotel  reser sig hela 37 våningar och erbjuder en fantastisk utsikt över Oslo och Oslofjorden. Hotellet är Norges högsta byggnad och även landets största hotell. Hotellet är bekvämt beläget i hjärtat av huvudstadens livliga affärsdistrikt och precis intill Oslo Sentralstasjon, som erbjuder en mängd olika transportförbindelser. Det går även snabbt och enkelt att ta sig till flygplatsen med flygtåget Airport Express Train.

Oslo_Two_hotels_with_a_view_image_2 

Både affärsresenärer och turister uppskattar hotellets närhet till Oslo Spektrum Arena, regionens topparena för underhållningsevenemang i världsklass. Och Radisson Blu Plaza Hotels moderna evenemangsanläggning, Plaza Panorama, rymmer hela 1 100 gäster. Möteslokalerna på över 1 800 kvadratmeter ligger på hotellets tre översta våningar och erbjuder vidsträckt utsikt över Oslo och de närliggande fjordarna.

Oslo_Two_hotels_with_a_view_image_3

 

Balsal, restaurang och bar

En av de flexibla möteslokalerna är Sonja Henie Ballroom, som också är en av Norges största bankett- och konferenslokaler. Den eleganta balsalen genomgick 2009 en fullständig renovering och är nu utrustad med toppmoderna presentations- och projektionssystem med specialbelysning och -ljud. Med 14 magnifika kristallkronor och modern design, erbjuder Sonja Henie Ballroom en perfekt miljö för alla evenemang.

 Oslo_Two_hotels_with_a_view_image_4

På 34:e våningen, 107 meter över staden, ligger 34 Restaurant & Bar . Här kan gästerna välja färsk hummer från hummertanken eller rätter från à la carte-menyn. Baren är en idealisk plats för en drink innan maten eller en sen kvällsdrink med en fantastisk utsikt över staden.

 Oslo_Two_hotels_with_a_view_image_5

 

Gäster som söker en informell plats kan besöka Galway Bay, den irländska puben på bottenvåningen, medan Lobby Bar är perfekt för lätta måltider eller en avslappnad kaffe medan du iakttar den pulserande atmosfären i hotellets lobby.

 

Separat konferensingång

Radisson Blu Scandinavia Hotel är en annan enastående plats och ett landmärke i centrala Oslo, centralt beläget nära attraktioner som det kungliga slottet och Aker Brygge. Läget gör det enkelt för gästerna att hitta till hotellet, och med tågstationen Nationaltheatret och en busshållplats till flygplatsen bara några steg bort, är detta det perfekta stället att hålla ett möte eller evenemang.

Oslo_Two_hotels_with_a_view_image_6

Med över 40 år i hotellbranschen är Radisson Blu Scandinavia Hotel en av de mest erfarna leverantörerna av konferensanläggningar i den norska huvudstaden. Hotellets funktionella och flexibla konferens- och evenemangsutrymmen kan rymma upp till 1 200 personer totalt för alla typer av konferenser och evenemang. Och en separat konferensingång avslöjar 2 000 kvadratmeter med flexibla mötes- och utställningslokaler.

Oslo_Two_hotels_with_a_view_image_7

Summit Bar på 21:a våningen lockar både lokalbefolkning och turister. Efter en lång mötesdag kan deltagare koppla av vid ett av barens fönsterbord med glasvägg från golv till tak, och njuta av solen som går ned över staden och Oslofjorden.

 Oslo_Two_hotels_with_a_view_image_8

Till lunch eller middag serveras en läcker måltid i en avkopplande atmosfär på à la carte-restaurangen Enzo. Chefskocken komponerar en ny och spännande trerättersmeny varje vecka, inspirerad av internationella och norska smaker, huvudsakligen baserad på säsongsbetonade och lokala råvaror.

 

Näring för maximalt fokus

Välutbildad mötes- och evenemangspersonal finns till hands för att hjälpa konferensvärdar och deltagare från början till slut på både Radisson Blu Scandinavia och Radisson Blu Plaza . Konceptet Experience Meetings av Radisson Blu garanterar framgångsrika möten genom att harmonisera det materiella – grupprum, uppkoppling och mat – med mänskliga aspekter som service, tillfredsställelse och hållbarhet.

 

En integrerad del av mötesupplevelsen på Radisson Blu-hotell i Oslo är innovativ nordisk matlagning och Brain Food, Radisson Blus prisbelönta mat- och dryckeslösning för minnesvärda möten. Den speciella mötesmenyn är skapad av experter och erbjuder optimal näring för maximalt fokus och produktivt deltagande. Brain Food är delikat och härligt mättande, och den ultimata maten för att tänka och prestera.

 Oslo_Two_hotels_with_a_view_image_9

 

Green Key

Båda Radisson Blu-hotellen är Green Key- certifierade för att uppfylla strikta miljökrav.

Berätta vad du tycker