Nya expansioner och attraktioner på Mall of America

Oavsett om du är en regelbunden besökare på Mall of America, eller bara drömt om att shoppa på USA:s största shoppingcenter, så har du nu ännu fler anledningar att åka dit. Shoppingcentret kommer att utöka det utrymme som nu hyser 520 butiker och 50 restauranger för att erbjuda ännu fler alternativ med en spännande expansion i flera faser. Börja planera ditt besök nu, för fler shopping-, mat- och underhållningsalternativ är på väg.

 

I november 2015 blev den första av två expansioner av Mall of America klar, och ett nytt atrium på 460 kvadratmeter blev centrets nya huvudsakliga samlingsplats. Den här expansionen på nordsidan har även en 10 våningar hög kontorsbyggnad, och mattorget Culinary on North samt 50 till 75 ytterligare lyxigare butiker öppnade sina dörrar för de miljontals gäster som besöker centret årligen. Om du gillar nöjesparker så har vi goda nyheter även för dig! Ytterligare två familjevänliga attraktioner öppnar i år.

MOA Culinary Food Court

FlyOver America öppnar den 6 april 2016 och är en ny attraktion som ligger inne i Nickelodeon Universe. Den här flygsimulatorn bjuder besökare på en otrolig, luftburen tur till några av de mesta fantastiska sevärdheterna och regionerna i USA med virtuell flygteknik. Attraktionen kommer att bli en realistisk flygupplevelse där du även upplever vind, mist och dofter medan du flyger högt över några av USA:s mest intressanta sevärdheter.

 

MOA FOA Ride Desert

 

På Mall of Americas östra sida öppnar i sommar Crayola Experience – här kommer Crayolas magi till liv! Från att namnge din egen Crayola-krita till att vara huvudpersonen på din egen målarsida – det här färgrika äventyret kombinerar färg, kemi och digital teknik för att skapa en unik upplevelse. Fantasin är ditt bästa verktyg på Crayola Experience, där 25 aktiviteter hjälper er att skapa minnen som familjen kan minnas för alltid.

 

MOA Crayola Experience

 

Och det bästa av allt? Det kommer ännu mer med expansionens andra fas som förväntas starta under sommaren 2017. Oavsett om du utforskar Mall of America för första gången eller återvänder för att se det senaste och största, så missa inte att utnyttja Radisson Blu Mall of Americas närhet till shoppingcentret (det är bokstavligt talat anslutet med en skyway) och avrunda den ultimata shopping- och underhållningsupplevelsen med en avkopplande hotellvistelse.

 

Berätta vad du tycker