North SeaTall Ships Regatta Göteborg och #RadissonBluFTW

Vet du inte vad du ska hitta på i helgen? Här kommer det bästa tipset för dig som befinner dig i Göteborg. Mellan den 3-6 september blir det en härlig folkfest i Frihamnen med några av världens mest spektakulära segelfartyg. Då anordnas nämligen North Sea Tall Ships Regatta där skeppen som deltar har varit ute på en veckolång havskappsegling från Blyth i England och är redo att välkomna allmänheten.

 

Under dessa dagar kan du uppleva de unika skeppen och ta del av en bubblande folkfest med aktiviteter, underhållning och god mat för alla smaker och åldrar. Det är även en unik möjlighet att få gå ombord på några av världens mest spektakulära segelfartyg. Ombord på skeppen finns ungdomar från 12 nationer och ett 60-tal av dem är från Göteborg. Radisson Blu är självklart på plats för att bidra till detta event, då vi kan skriva under på att resor till nya platser kommer att ge fantastiska minnen för livet.

artist wall gothenburg

Var med och tävla med #RadissonBluFtw – dela med dig av dina bästa bilder!

De som besöker Tall Ships mellan den 3-6 september kan beskåda ett magnifikt konstverk målat av den lokala konstnären Thomas Jordansson. Han har målat statyer på en stor vägg från olika städer runt om i världen där ett Radisson Blu hotell finns. Väggen är också en fotovägg som är kopplad till en tävling i sociala medier som uppmanar till att ta vackra och roliga foton på temat vatten (det är ju ändå en seglingsfest!) För att vara med och tävla publicerar du dina bästa bilder med #radissonbluFTW och #tävling fram till den 18 september 2016. Då du har chans att vinna en övernattning på valfritt Radisson Blu hotell i hela världen eller övernattning i Göteborg, på Radisson Blu Riverside på Lindholmen med sin unika takterrass och prisbelönta design eller Radisson Blu Scandinavia som just nu genomgår en fantastisk renovering av alla sina rum. Mer om tävlingen & regler går att läsa här: www.radissonbluftw.se

05restaurant

Wellness-UTSIKT-POOL

gotza.Nyttrum

Berätta vad du tycker