Möten med en annan vy av Stockholm

View over Stockholm city and sea

Börja morgonen med ett frukostmöte medan du samtidigt ser solen gå upp över Stockholms takåsar. Effektivisera förmiddagsmötet genom att avsluta med lunch i samma lokal. Avsluta dagen tillsammans med kollegor och mingla med något gott att dricka i solnedgången. Likt en kameleont byter SKYBAR skepnad beroende på vilket event som arrangeras.

Mitt i Stockholms pulserande stadskärna och granne med Centralstationen ligger Radisson Blu Royal Viking Hotel. Uttrycket ”alla vägar bär till Rom” kan även appliceras på hotellet som ligger mitt i city. En naturlig mötesplats för Stockholmsgäster med närheten till kommunikationer, sevärdheter, restauranger och boende spelar stor roll.

View of Stockholm from Skybar at Radisson Blu Royal VikingDirekt när du kliver in på Radisson Blu Royal Viking Hotel möts du av hissen som tar dig upp till 9e våningen och hotellets SKYBAR. Här trivs både turister och Stockholmare som med något gott att dricka i handen vill se en annan sida av Stockholm. Genom de stora panoramafönstren kan du blicka ut över takåsarna medan du umgås med vänner och kollegor. Känner du igen byggnaderna och landmärken här uppifrån?

Möte på 9e våningen

SKYBAR är en perfekt lokal för dig som planerar ett unikt möte lite utanför det vanliga. Avskilt, högt upp på 9e våningen kan baren anpassas för olika typer av event för upp till 150 gäster. Förutom fest, after work och mingel kan man arrangera frukostmöte, lunchmöte, workshop eller mindre presskonferens. Bara fantasin sätter gränser och här har du verkligen chansen att sätta din egen prägel på evenemanget.

People and atmosphere at the skybar on top of Radisson Blu Royal Viking Hotel in StockholmFlexibel mötesanläggning

Flexibilitet och kreativitet är det man möts av på Radisson Blu Royal Viking Hotel. Önskar du kombinera ditt möte i SKYBAR med någon av hotellets övriga 13 ljusa och funktionella lokaler är det inget problem. Här finns många lösningar att variera mellan och ta gärna hjälp av teamet på plats när du planerar ditt nästa möte. De vill mer än gärna hjälpa till för att ditt evenemang ska bli lyckat och framgångsrikt.

Berätta vad du tycker