Moderna möten i magnifika Malmö

Skyline of Malmo Sweden with Famous Turning Torso Building, taken from the Sea

Malmö är ett modernt och multikulturellt centrum, perfekt för möten och evenemang på grund av dess storlek och läge. Deltagare gillar hur promenadvänlig Sveriges tredje största stad är, då de snabbt kan ta sig från ett möte till ett annat och besöka attraktioner mellan eventen. Malmös närhet och goda förbindelser till Köpenhamn gör det till ett pulserande kosmopolitiskt område i Öresundsregionen, och det attraherar alla – från högteknologiska startup-entreprenörer till erfarna affärsexperter.

En stad med förbindelser

Att hålla ett möte i Malmö är ett rent nöje. Staden är inte bara vacker, den är även liten och behändig. Du kan enkelt ta dig fram eller helt enkelt promenera längs kullerstensgatorna, vilket gör själva sträckan till ett kulturellt äventyr. Radisson Blu Hotel, Malmös 25 möteslokaler ligger med gångavstånd från Malmö Centralstation. Från Malmö finns det även förbindelser till Ängelholm och Kristianstad, och internationella destinationer som Berlin och Köpenhamn. Till Danmark tar det 20 minuter med tåg, så det är lätt att delta i konferenser i båda länderna.

Oresund Bridge connecting Copenhagen Denmark and Malmo SwedenEn stad med kultur

I Malmö hittar du en trevlig blandning av lokal historia och global känsla. Det finns gott om möjligheter att utforska stadens skandinaviska arv och mysiga arkitektur, för att inte tala om hamnen och den futuristiska skyskrapan Turning Torso. Mötesdeltagare kan hoppa upp på en cykel och bli inspirerad av Malmös stilfulla enkelhet inför en viktig presentation. Eller besöka Malmöhus slott med dess många museer med konst, vetenskap och historia. För matälskare finns det en uppsjö av bistroer och caféer med härliga specialiteter som sillsmörgås och köttbullar med dillkryddat potatismos. Efter en mötesfylld dag kan deltagarna ägna sig åt lite shopping i området Fersen med en mix av vintage till de senaste trenderna.

Se också 3 tips i Malmö efter ditt möte.

Illuminated footbridge over river at dusk in the city MalmøEn stad med evenemang

Två Rezidor-hotell kan hjälpa dig med ditt evenemang i Malmö, inklusive Radisson Blu Hotel, Malmö som ligger mitt i stadens centrum. Bara 500 meter från Malmö Centralstation stoltserar hotellet med Skandinaviens största hotellrum, 25 moderna möteslokaler på en våning, en lokal för upp till 170 personer och ett mindre mötesrum i historisk miljö från 1600-talet.

Meeting room with chairs and windows with daylight at Radisson Blu Hotel Malmø Mötesdeltagarna behöver inte ens lämna hotellet för att vara med om en kulinarisk upplevelse. Prova på det svenska köket intill en sprakande öppen eld på restaurang Thott’s som ligger i ett av Malmös äldsta korsvirkeshus. Efter maten kan deltagarna ta en drink tillsammans med sina kollegor i den stilfulla lobbybaren.

Lobby Bar with chairs and large windows at Radisson Blu Hotel Malmø

De rymliga lokalerna, den professionella servicen och det centrala läget är alla faktorer som uppmuntrar MICE-samordnare och deltagare att komma tillbaka till hotellet gång på gång, något som stärker samarbetet och förbättrar relationen.

Upptäck hur vi kan förverkliga ditt möte eller evenemang på Radisson Blu Hotel, Malmö.

Berätta vad du tycker