Malmö: Kombinera möten med nöje!

Malmö är den perfekta platsen att hålla ditt nästa möte eller evenemang på och Radisson Blu Hotel, Malmö erbjuder flexibla möteslokaler och utmärkt personlig service. De livfulla torgen och det rika utbudet av sevärdheter ingår.

Malmö är staden som erbjuder både svenskt och kontinentalt på en och samma gång. Utforska skatter som Lilla torg och Pildammsparken. Visste du att Malmö kallas för parkernas stad? Att ha ditt möte eller evenemang i Malmö ger dig unika möjligheter. Få tid att upptäcka Nordens högsta bostadshus och Malmös landmärke, Turning Torso. Eller åk till Köpenhamn på bara 20 minuter över berömda Öresundsbron. Eller ta en cykeltur till vackra Västra Hamnen vid havet.

Radisson Blu Hotel, Malmö ligger centralt i Malmö nära attraktioner som Malmö Operan och Möllevångstorget. Hotellet ligger ett stenkast från Malmö Centralstation, som erbjuder många olika transportförbindelser vidare ut i världen. Det går även snabbt att ta sig till Köpenhamns flygplats, Skandinaviens största nav, med tåg över Öresundsbron. Detta gör hotellet till den perfekta mötesplatsen att arrangera ett möte eller evenemang.

Hotellets inspirerande och flexibla mötes- och konferenslokaler rymmer upp till 150 personer och passar för alla typer av konferenser och evenemang. Här finns också flertalet grupprum i olika storlekar för de mindre mötena. I direkt anslutning till konferenslokalerna finns stora utställningsytor för utställningar, middagar och bankettmiddagar för upp till 200 personer.

Välutbildad mötes- och evenemangspersonal finns alltid till hands för att hjälpa mötesdeltagare från början till slut på Radisson Blu Hotel, Malmö. Konceptet kombinerar förstklassiga produkter och tjänster för att säkerställa att dina möten alltid blir lyckade.

Njut av lunch eller middag i charmiga Thott’s som serverar smakrika måltider och blandar historisk miljö med fantastisk service. Restaurangen ligger i ett av Malmös äldsta korsvirkeshus, från 1500-talet. Menyn är inspirerad av modern, svensk husmanskost och internationella smaker, tillagade med de bästa råvaror, huvudsakligen baserad på säsongsbetonade och lokala råvaror.

Efter en mötesdag full av intryck kan deltagare koppla av i lobbybaren för en drink innan maten eller en sen kvällsdrink med kollegorna. Baren är perfekt för lätta måltider i en härlig atmosfär i hotellets lobby.

Berätta vad du tycker