Litet är så omodernt – XXL-möte

Stor, större, XXL – Europas vackraste platser i XXL-format

Att leta evenemangsplatser är inget nytt i evenemangssektorn. Det kan ta ganska lång tid innan du slutligen hittar den perfekta platsen. Och hela processen blir ännu svårare om det är ett stort evenemang med massor av deltagare. Oavsett om du planerar ditt nästa evenemang på en avkopplande plats nära havet, på en praktisk plats vid flygplatsen eller i hjärtat av staden, har vi sammanställt ett litet urval av våra XXL-mötesanläggningar för att ge dig inspiration inför planeringen av ditt nästa evenemang.

XXL-möte i den tyska huvudstaden – Berlin

Välj bland 15 moderna konferens- och evenemangslokaler för ditt unika evenemang i hjärtat av Tysklands huvudstad. Oavsett om du föredrar den ljusa foajén eller DomLounge på åttonde våningen med utsikt över Berlins hustak, har hotellet totalt 2 750 m² evenemangsutrymme med olika rumsstorlekar som kan anpassas individuellt för att passa dina specifika behov. Med sina 427 rum är Radisson Blu Hotel, Berlin definitivt den perfekta platsen för stora evenemang.

 XXL-möte på flygplatsen – Zürich

Med möjligheter till XXL-konferenser på Zurich Airport är du redo att ge dig av när som helst. Radisson Blu Hotel, med en golvyta på 4 232 m² och 52 konferensrum, ger dig det mest omfattande utbudet i hela Schweiz. De olika rummen är idealiska både för konferenser som varar i flera dagar och för mindre endagsevenemang, till och med evenemang som bara varar några timmar. Men bäst av allt är att alla rum har helt ljudisolerade panoramafönster med en fascinerande utsikt över flygplatsen och de schweiziska bergen.

XXL-möten i kongresscentret – Hamburg

I Hamburg rör du dig smidigt från hotellet till kongresscentret och tillbaka igen. Radisson Blu Hotel, Hamburg är direkt anslutet till Congress Center Hamburg (CCH) och stoltserar även med 13 egna evenemangsutrymmen.  Fyra av dessa kan slås ihop för att bilda en balsal på 536 m². Lokalerna kan ta emot upp till 1 000 deltagare, som kan njuta av innovativ teknik, en privat foajé och en härlig terrass under hela evenemanget.

Söker du platser för XXL-möten som är ännu mer unika? Varför inte ta en titt på hela vårt utbud? Vi önskar dig ett lyckat XXL-möte!

 

Berätta vad du tycker