Låt ditt nästa möte eller event göra intryck med hjälp av Radisson Meetings

mötesplats - Radisson Blu Hotel Oslo Plaza meeting room

Oavsett syftet med ert nästa möte eller event, så vill ni säkert att era deltagare ska få med sig ett positivt och varaktigt intryck av ert varumärke, dess värden och målsättningar. Genom ett team av passionerade Radisson Meetings-experter förverkligar vi era visioner och hjälper er in till perfektion med planering och genomförande. Läs gärna vidare för att skapa dig en bild av hur ert nästa möte garanterat blir så minnesvärt, meningsfullt och fängslande som det skall vara.

Radisson Meetings hjälper er

Enligt vår Senior Director of Branding & Guest Experience, Esther Van Bemmelen, så förväntas Radisson Meetings rulla igång under 2019. Möjligheten att vara personlig och att fokusera på människorna är nyckelelementen i Radisson Meetings. Som planerare kan ni dra nytta av en transparent prissättning och visualisering av de upplevelser som deltagarna kommer att få. Inte helt överraskande kommer upplevelsen även inkludera en härlig dusch med en luxuös säng samt gratis supersnabb wifi så att alla deltagare kan vara uppkopplade igenom hela sin vistelse. Framgent kan ni även förvänta er en Radissons Meetings App fullpackad med funktioner för planerare.

mötesplats - Radisson Blu Hotel Oslo Plaza meeting room

Varje stund räknas

Oavsett vilken plats ni väljer för ert arrangemang så erbjuder vi konsekvent en hög möteskvalitet och upplevelse. Radisson Meetings återfinns genomgående i alla våra åtta varumärken i världsklass. Ni drar nytta av vår kompetens, de senaste digitala planeringsverktygen och får support på plats genom en enkel knapptryckning. Allt för att garantera att ert arrangemang, oavsett hur stort eller litet det är, flyter på.

Ett överraskningsmoment

Ett effektivt sätt att skapa ett extra minnesvärt möte är att implementera element av trevliga överraskningar. Det kan ni exempelvis göra genom extraordinära matupplevelser, anpassade utflykter och inspirerande teambuilding-aktiviteter. Dessa insiktsfulla tillägg är designade för att era deltagare skall minnas ert möte eller event extra gott och positivt.

mötesplats - Radisson Blu Edwardian London Hampshire meeting room

Ett koldioxidneutralt samvete

När ni arrangerar ert möte eller event med konceptet Radisson Meetings så gör ni också skillnad utanför mötesrummet. Vi är en av världens mest etiska hotellkedjor, erkända av Ethisphere® Institutet 2018, vilket förbinder oss att bedriva en ansvarsfull verksamhet. Detta inkluderar koldioxidneutrala möten, ett kontinuerlig arbete för att minimera matsvinn samt att vi reducerat användandet av engångsartiklar i plast.

Ett exempel på vårt klimatvänliga tillvägagångssätt är det vackra Stockholm Waterfront Congress Centre. Det är sammanbundet med Radisson Blu Waterfront Hotel som är byggt med den senaste klimat-energitekniken. Vårt åtagande för förnybar energi och klimatvänliga processer har belönat oss med den internationella Green Key® eco-label – som är den ledande standarden för verksamheter som tar klimatansvar.

mötesplats - Radisson Blu Waterfront hotel Stockholm exterior night view

Radisson Meetings är utvecklat och baserat på era återkopplingar

Det tog massor av forskningar via era återkopplingar för att förstå vad som egentligen betyder mest för er som är planerare. Exempelvis i Norden, där alla deltagare kan ge återkoppling direkt om hur deras mötesupplevelse varit på olika pekskärmar utplacerade i break-out lokalerna. Och för att säkerställa att vårt Radisson Meetings erbjudande alltid är relevant, uppdaterat och attraktivt för dig som är planerare, så kommer vi även i framtiden att fortsätta investera i kundundersökningar.

Personligt bemötande, innovation och fokus på detaljer

Genom att välja ett av våra +1100 hotel och resorts över hela världen som plats för ert nästa möte eller event, så kan ni förvänta er ett personligt bemötande med ett fokus på detaljer som verkligen kommer att göra skillnad för både er som planerare och era deltagare. Och mera därtill, flera av våra hotel har blivit erkända globalt som de bästa mötes-hotellen.

Som planerare kan du se fram emot att använda vår kommunikationsservice för att förbättra direktdialogen med era deltagare på plats via deras prioriterade kommunikationskanaler såsom Facebook Messenger, parallellt med Skype mot våra bokningsagenter. Så håll er uppdaterade om dessa möjligheter.

Med mötes- och eventlösningar som aldrig upphör att utvecklas utan kontinuerligt uppdateras för att möta era skiftande behov så är Radisson Blue Hotellen den ideala platsen för minnesvärda möten. Oavsett om ni är ute efter ett cityperspektiv, en XXL arena, ett flygplatsnära hotell eller en betagande utsikt över bergen, så ger er ett storslaget sceneri ett försprång.

mötesplats - Radisson Blu Hotel Larnaca meeting room

Upptäck minnesvärda mötesplatser runt om på jorden med Radisson Blu.

Berätta vad du tycker