Eleganta matställen med utsikt över Johannesburg

Radisson Blu Gautrain Central One Restaurant design with pink highlights

Restaurangen Central One är ett paradis för matälskare och känd för sin exklusiva mat med smak av Sydafrika. Efter en omfattande renovering är Central One redo att välkomna sina gäster till nya interiörer som förhöjer måltidsupplevelsen på Radisson Blu Gautrain Hotel, Sandton Johannesburg. Läs mer om den eleganta inredningen nedan.

Varm design med lyxiga inslag

Du kommer att känna dig som hemma i samma stund som du kliver in på Central One. Från en jordfärgad palett som utstrålar värme och sofistikation till obehandlade naturmaterial som sten och trä – varje element i lokalen är utformat för att gäster omedelbart ska känna sig bekväma och avslappnade.

De guld- och kopparfärgade detaljerna framhävs när solljuset passerar genom lokalen och ger restaurangen en lyxig känsla. Den stämningsfulla atmosfären förstärks ytterligare av matsalens gemytliga bås med soffplatser som är perfekta att sitta i under romantiska kvällar eller familjemåltider från frukost till lunch och middag.

Radisson Blu Gautrain Central One Restaurant design with copper tones

Fräscha sydafrikanska smaker

Precis som inredningen kännetecknas Central Ones meny av omsorgsfullt utvalda inslag. Maträtter som bräserat Karoo-lammlägg eller sidfläsk kan låta enkla, men de är tillagade på kryddigt sydafrikanskt vis. Den nya chefskocken Tarryn Coetzee är den som ligger bakom den läckra maten. ”Att vara kock är inte bara ett jobb för mig. Det är en passion jag växt in i och den fortsätter att utvecklas dag efter dag.”

Restaurangen använder alltid de färskaste lokala råvarorna och menyn erbjuder något för varje smak, oavsett tid på dagen. Från Super Breakfast-frukostbuffén på morgonen till lunch, snacks och middag – alla som reser till Johannesburg borde passa på att besöka den här restaurangen.

Radisson Blu Gautrain Central One Restaurant Super Breakfast

Utsikt över Johannesburgs horisont

Restaurangen ligger på tredje våningen i Radisson Blu Gautrain Hotel, Sandton Johannesburg med utsikt över Johannesburgs stadslandskap. Sandton är känt som Afrikas mest välbärgade område och ligger bara en kort promenad från tågstationen Gautrain.

Hotellet utmärker sig för sin varma atmosfär och har en genomgående sofistikerad design utan att kompromissa med komforten. Så fort du får syn på byggnaden kommer din blick att falla på den stora altanen med pool och 180 graders utsikt. Den trendiga baren vid poolen är en perfekt plats för en aptitretare eller drink före maten.

Radisson Blu Gautrain Central One Restaurant Johannesburg view

Låt dig inspireras av den fantastiska utsikten i dessa Radisson Blu-sviter

Välj Radisson Blu Gautrain Hotel, Sandton Johannesburg för ett rum med #BluView och en exklusiv sydafrikansk matupplevelse.

Berätta vad du tycker