Konferens Möter Design: Kreativa Mötesplatser I Norden

Har du funderat på hur man skapar ett kreativt möte? För det har vi. Många gånger. Vi strävar alltid efter att ha så kreativa miljöer som möjligt som bidrar till att göra mötesupplevelsen ännu bättre.

För att bli kreativ och komma på nya lösningar behövs flexibla rum, med till exempel flyttbara skrivtavlor och tomma väggar för att sätta upp posters och blädderblock. Undvik lokaler med fasta stolar och bord, för det kan begränsa dina tankebanor.

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardemoens nyrenoverade möteslokaler för upp till 350 personer har funktion och design i fokus. Här kan du som konferensgäst njuta av ljusa lokaler med modern teknik.

RDBLU Airport Hotel Gardemoen_OSLZR_09

Alla möteslokaler på Radisson Blu Hotel, Bodö är nyrenoverade med nya möbler och tekniska lösningar. Här får det kreativa tänkandet ta plats och med flexibla lokaler går det utmärkt att möblera efter önskemål för både små och stora möten.

För att hålla igång dina kreativa tankar, bolla idéer och våga gå nya vägar ska du hålla mötet på en plats med inspirerande design. Se till att ni får vara ifred, för kreativt arbete kräver mental energi. Åk bort från den vardagliga strukturen för att kunna tänka utanför ramarna.

RDBLU-Bodo-41

Radisson Blu Scandinavia Hotel bjuder på en imponerande utsikt över Köpenhamn som inspirerar din kreativitet. Den nya konferensavdelningen har varm och sofistikerad inredning i möteslokalerna och de välkomnande allmänna utrymmena.

Målet med ett kreativt möte är ofta att få fram många idéer och nya lösningar. Här måste mötesdeltagarna samarbeta och bidra med engagemang och initiativ för att tillsammans utvecklas framåt. Det handlar också om att starta bra processer för att locka fram idéer och sedan våga utveckla och förverkliga dem.

RD Scandinavia-2

Radisson Blu Arlandia Hotel på Stockholm Arlanda Airport är en naturlig mötesplats för mötesdeltagare från hela världen. Hotellet är renoverat i tidlös elegans och skandinavisk design. De 25 möteslokalerna är ljusa och inredda i behagliga färger för att få igång fantasin hos mötesdeltagarna.

Arlandia_high_9168

 

Berätta vad du tycker