Klara – färdiga – bo … på Radisson Blu

För många av våra gäster är idrott något av en religion. De värdesätter och respekterar dess betydelse – och det gör även vi. Därför tar alla våra hotell väl hand om idrottare världen runt. Oavsett om du är kaptenen för Nya Zeelands rygbylandslag eller spelar din allra första fotbollsmatch utomlands, så tillgodoser vi dina behov med vårt specialdesignade Idrottspaket.

 

Koppla av innan matchen

En idrottares dagbok

9.30: Jag flyger till London för första gången. Det är en pulserande storstad. Jag är utmattad, behöver sova, har jetlag och en match att vinna om några timmar. Så snart jag kommer in i lobbyn på Radisson Blu överväldigas jag av den uppfriskande atmosfären. Receptionisten erbjuder mig genast tidig incheckning så att jag kan vila en stund i ett av deras stora, energigivande rum. Sängen välkomnar mig, kudden smeker min kind och filten omsluter mina drömmar. På bara några sekunder sover jag gott.

Super Food – Äta för att vinna

10.30: Receptionen ringer och väcker mig.

Efter en snabb, uppfriskande dusch i det stora, ljusa badrummet följer jag den goda lukten av färsk mat. Super breakfast-bordet i restaurangen dignar av säsongsfrukter, grönsaker, fullkornsprodukter och fisk. Alla ingredienser är färska och enkla, och ingenting ger häftiga sockersvängningar!

Köksmästaren tar även emot specialbeställningar så att varje idrottare kan äta den mat som de vet hjälper dem att vinna! Jag pratar med honom en stund och han berättar hur mycket han gillar att laga mat åt idrottslag:

"En gång var jag tvungen att få tag på 2 kg mjölkchoklad, vilket var en ovanlig förfrågan från en professionell idrottare! Jag arbetar i nära samarbete med utbildade nutritionister eller lagens egna kockar för att ta fram menyer. Vi måste vara ganska flexibla. Vi vill inte att det ska bli fel – mat och näring är avgörande när det gäller idrott!"

Planera för vinst

 

11.30: Jag är nu mätt och belåten, och samlar ihop mitt lag. Det är ganska lätt eftersom vi alla har fått rum på samma våning. Alla känner sig extra motiverade av att planera strategier och taktik i ett modernt mötesrum med en vacker utsikt. Nyttig brain food och iskallt vatten står redan på bordet när vi kommer dit. Höghastighetsinternet, LCD-projektor, blädderblock och skrivmaterial finns till hands för snabb planering. En av mina spelare är orolig för att hans onda rygg ska bromsa laget. En kunnig och hjälpsam personalmedlem föreslår att vi genast bokar en session med hotellets sjukgymnast.

Resten av laget beger sig ner till det fullt utrustade gymmet som är öppet dygnet runt för att värma upp.

Dags att fira!

 

17.00: Efter att vi vunnit matchen är stämningen hög och alla vill fira! Som tur är erbjuder staden många alternativ. Några köper sista-minuten-biljetter till Wembley Stadium, andra tar en öl i en populär sportbar i närheten och jag tar en guidad tur på Wimbledons tennismuseum.

God natt!

23.00: Dagen avslutas precis som en lyckad dag ska avslutas: i en bekväm säng på Radisson Blu.

Utnyttja Radisson Blus specialdesignade Idrottspaket nästa gång ditt lag åker till Storbritannien eller Irland!

På så sätt kan ni dra nytta av näringsrik mat och moderna gym, och ni är nära idrottsanläggningar och större arenor – bland annat Old Trafford i Manchester, Millennium Stadium i Cardiff, Murrayfield i Edinburgh och Edgbaston i Birmingham!

Vi ser fram emot att hälsa er välkomna!

Berätta vad du tycker