Inslag av BePink på Radisson Blu i oktober

I oktober blir medverkande Radisson Blu-hotell "rosa" och stödjer kampen mot bröstcancer. Utvalda Radisson Blu-hotell kommer att bjuda på en särskild "Rosa frukost" för att skapa medvetenhet om hur man förebygger bröstcancer och informera alla gäster om ämnet.

24682-1024x768

Inte bara har vissa hotell BePink-frukost utan de har även omvandlat vissa element av Radisson Blu – rosa – för att skapa medvetenhet om bröstcancer. Se vilka rosa designelement dessa hotell är stolta över att dela med sina gäster nedan.

Radisson Blu Hotel, Amsterdam

Pink-1-1024x768

Under oktober månad säljer Radisson Blu Hotel, Amsterdam "Rosa bandet-vykort" som utformats och målats av deras egen receptionist, Marjo Bakker. Vykortet är mycket speciellt då Marjo Bakker personligen upplevt hur otroligt viktiga stödjande organisationer som Europa Donna är i kampen mot bröstcancer.

Radisson Blu Hotel, Milan

RB-Milan-2-1024x576

"Utöver de små inslagen av rosa som finns över hela hotellen (Älskar du inte våra rosa scarfar?) tror vi även på mottot: "Var rosa, var frisk!" Vi är övertygade om att fysisk aktivitet är oerhört viktigt för allas allmänna hälsa och att det bidrar till att förebygga cancer."

RB-Milan-3-1024x732

 

Radisson Blu Hotel, Nantes

RB-Nantes-2-1024x683

"Föremålet som gör BePink unikt i vårt hotell är ... färgen rosa!  Du hittar rosa inslag över hotellet på många platser – från soffor till stolar i vår restaurant L’Assise, dörrar till rum och givetvis vår imponerande rosa elefant! Under kampanjen borde vi kalla oss själva Radisson Pink Hotel, Nantes!"

RB-Nantes-5-1024x768

 

Radisson Blu Hotel Paris, Marne-la-Vallée

RB-Disney-1-768x1024

"Vi gav alla våra anställda ett litet rosa band att fästa på kavajen eller uniformen. Det symboliserar vårt engagemang i kampen mot bröstcancer. Det kanske är en liten gest, men vi vet att den har en stor inverkan på våra gäster!"

 RB-Disney-3-1024x768

Radisson Blu Royal Brussels

RB-Royal-brussels-2

"Vi visar vårt stöd för medvetenhet om bröstcancer med våra slipsar!

Det är inte en chans att någon missar våra iögonfalllande rosa personalslipsar. De är inte bara visuella utan även snygga. Från receptionen upp till frukostrummet imponeras våra gäster av konceptet då hela hotellet gjorts rosa. Våra rosa slipsar blir ofta början till konversationer med våra gäster om det här viktiga initiativet som vi deltar i.

RB-Royal-Brussels-5-1024x768

Se nedan för fler fantastiska exempel på hur olika medverkande Radisson Blu-hotell anammar färgen rosa i oktober:

Royal-Brussels-2-1024x652

Berätta vad du tycker