Innovativ teknik för lyckade möten

Innovativa Blu – Från Digichart och Multipad till vår app OneTouch

Kopiera anteckningar eller skriva ut dagordningar? Låter riktigt gammaldags. Men nuförtiden kan du använda den senaste tekniken. När allt kommer omkring, vem vill inte göra sitt evenemang till något speciellt eller unikt och därigenom arbeta så effektivt som möjligt? Radisson Blu har alltid varit en ledare inom teknisk innovation i mötes- och evenemangsbranschen. Som första hotellkedja har vi nu gett våra hotell- och konferensgäster gratis internet i över tio år. Självklart bryr vi oss också om snabbhet och effektivitet: Lägsta hastighet är 100 Mbit och många av våra hotell erbjuder 500 Mbit! Du kan också hitta senaste generationens video-, belysnings- och konferensanläggningar på våra Radisson Blu-hotell som en del av konceptet Experience Meetings . Så varje evenemang är bokstavligen en höjdpunkt.

Digichart – Digitalisera dina anteckningar med ett enda klick

Trött på att föra anteckningar eller kopiera och skanna från stora blädderblock? Det fixar vi enkelt med Digichart! Med bara ett klick kan du slippa kopiera och istället utbyta idéer virtuellt i realtid via plug & play samtidigt som du samarbetar med andra. Med Digichart kan du direkt fånga anteckningar eller idéer skrivna på ett blädderblock på datorn och skicka ut dem via e-post inom några sekunder. Från Warszawa till Basel, Rostock och Bukarest – digitalisera dina anteckningar enkelt med denna innovativa lösning.

Multipad – interaktiv megasurfplatta

Presentationer, videokonferenser, whiteboards och mer … Multipad kombinerar en integrerad dators prestanda och flexibilitet med en stor pekskärm i en elegant enhet – en interaktiv megasurfplatta med 55 tums full HD-skärm i 1080p. Du kan arbeta med flera program, presentera olika dokument, format och rammaterial via touch & exchange samt spara och skicka anteckningar via e-post. Och tack vare möjligheten till delad åtkomst i realtid kan dina möten sträcka sig från BerlinHamburgDüsseldorfFrankfurteller Köln till Zürich.

Appen One Touch – Uppdaterade evenemang direkt i handen

Smarta kunder är alltid uppdaterade. Vår app One Touch ger dig inte bara alla hotelltjänster och den viktigaste informationen om evenemangshotell direkt i din mobil, surfplatta eller laptop. Den ger dig evenemangets alla viktigaste funktioner på skärmen. Via en särskild och individuellt skapad sida för ditt evenemang i appen, kan du och alla deltagare ha allt nära ditt hands. Från dagordning, presentationer, deltagare eller listor över gästföreläsare, inklusive kontaktuppgifter till initierade undersökningar, lotterier eller feedbackformulär som uppmuntrar deltagarna att vara aktiva i appen: One Touch är den perfekta följeslagaren för varje evenemang! Alltid till hands, alltid uppdaterad och naturligtvis papperslös och därför miljövänlig. Och det bästa är att våra hotell ser till att appen fylls på med relevant och uppdaterad information i realtid! Vi är säkra på att dina mötesdeltagare kommer att applådera!

Berätta vad du tycker