Innovativ design – innovativa möten

#DesignedForSuccess #ExperienceMeetings

Som en av världens ledande hotellkedjor brinner vi för förstklassig och dynamisk design: Djärva och innovativa lobbyer. Vackra rum som inspirerats av modevärlden. Moderna, flexibla och inspirerande evenemangslokaler.

Världens bästa arkitekter, designers och stylister möts i utformningen av Radisson Blus hotell för att tillfredsställa affärs- och semesterresenärernas förväntningar.

Vi ska ta en titt på slutresultatet ...

Enbart design räcker inte

Det behövs mer än ett snyggt skal för att skapa ett framgångsrikt koncept. Radisson Blu skapar inspirerande livsrum som även är praktiska för gästerna. Ikonisk, modern komfort. Med allt du behöver – som snabbt, kostnadsfritt internet eller förstklassig underhållning på Wine Angels Aerials föreställningar på Zurich Airport Hotel. Titta på allt som händer. Delta i aktiviteterna. Eller förbered dig i lugn och ro inför nästa möte.

Innovativa mötesrum

För ditt nästa möte: För möten som är framgångsrika från start krävs en trevlig atmosfär som uppmuntrar till kreativitet och produktivitet. Borta är dagarna med tunga gardiner som håller ljuset ute från mötesrummen. Istället kan gästerna på Radisson Blu njuta av så mycket frisk luft och varmt solljus de vill. Gästerna på Radisson Blu Hotel, Rostock kan njuta av en förstklassig utsikt över hela staden och hamnen från takterrassen.

Hör upp alla laterala tänkare

Men det finns också utrymme för lateralt tänkande! I Brain Box, en plats som berör alla sinnen, kan din kreativitet släppas fri. Detta unikt designade mötesutrymme är en exklusiv innovation av Radisson Blu och kan ses som den ultimata tankesmedjan. Med inspirerande färger och schweizisk design i Basel, skrivbara väggar i Köln och flexibla möbler i Frankfurt, stimuleras kreativiteten och deltagarna inspireras till aktivt deltagande.

Innovativ design, en kreativ atmosfär och enastående kompetens bidrar till att skapa innovativa möten för varje kund. Allt enligt mottot "Designed for success".

Berätta vad du tycker