Fem idéer för en rolig familjesemester

Family silhouettes at aquarium

Planerar du årets stora familjesemester och letar efter idéer på barnvänliga destinationer? Då har du kommit rätt. Nedan hittar du några fantastiska destinationer som är lika roliga för de små som för de lite större.

En unik barnklubbsupplevelse i Fiji

Fiji är en perfekt semesterdestination för par, men det betyder inte att det inte är barnvänligt. Det finns gott om underhållning för hela familjen: på Radisson Blu Resort Fiji Denarau Island underhåller Blu Banana Kids Clubs hängivna team barn i åldrarna 1 till 12 år med en mängd olika aktiviteter, bland annat inhemska lekar och pyssel så att du kan njuta av lite välförtjänt egentid.  Missa heller inte Lomani Wai – en unik upplevelse där ni äter middag i en av hotellets lagunpooler, serverad av fijikrigare, och får se en storslagen uppvisning.

Kids playing with coco shell boats in Radisson Blu Fiji

Underhållning i Minneapolis Mall of America

Du kanske inte förknippar shopping med roliga familjeaktiviteter, men Mall of America kommer att få dig på andra tankar. Mall of America är fullt av barnvänliga attraktioner – från berg-o-dalbanor till minigolf och ett barnmuseum. SEA LIFE Aquarium är mycket populärt för hela familjen. Kolla in shoppingcentrets webbplats i förväg då de ofta anordnar specialevenemang för barnen. Och med 520 butiker finns det givetvis möjlighet att shoppa lite också! Radisson Blu Mall of America ger dig direkt tillgång till shoppingcentret via en täckt gångbro för att göra livet så enkelt som möjligt för gästerna.

Little girl at SEA LIFE Aquarium Minnesota Mall of America

© Minnesota SEA LIFE Aquarium  / facebook

En sagoresa till Disneyland Paris

Finns det någon destination som barn drömmer om lika mycket som Disneyland? Förverkliga barnens dröm genom att ta med dem till Disneyland Paris i år. Radisson Blu Hotel Paris, Marne-la-Vallée ligger bara några minuter från nöjesparken och är en perfekt bas. Det finns till och med en transfer till parken. Och när det gäller föräldrarna så är hotellet perfekt beläget för golfare, med direkt tillgång till tre enastående 9-hålsbanor.

Paris Disneyland castle

© Disneyland Paris / facebook

Soliga nöjen eller snö i Zavidovo

Zavidovo ligger i ett vackert naturreservat ca 100 km från Moskva. Detta oförstörda område i Ryssland ger en paus från vardagslivets jäkt, men erbjuder även en mängd aktiviteter för de äventyrssugna. Det finns något för alla oavsett när på året du besöker området: på sommaren har du äventyrssporter i Wake Park, en PGA-golfbana, segling, hästriding, fiske, tennis, och på vintern kan man ägna sig åt skidåkning, skridskoåkning, vintervindsurfing, snowboarding och snowkiting. Dessutom anordnas barnaktiviteter och -tjänster året om på Radisson Resort, Zavidovo. Och mammor och pappor älskar hotellets  Crystal Spa!

Family having fun winter vacation Radisson Resort Zavidovo

Psst! Vill du planera en spahelg? Kolla in de här fantastiska spadestinationerna.

En stadsresa till Storbritannien eller Irland

Från London till Edinburgh och Cork till Limerick – städer i Storbritannien och Irland lämpar sig särskilt väl för stadsresor med familjen då de erbjuder en mängd attraktioner, museer och aktiviteter för barn. Så på Radisson Blu har vi försäkrat oss om att våra hotell är så barnvänliga de kan bli! Vi har till och med anlitat sex små vd:ar för att granska våra hotell. Från goda barnfrukostar till välkomstpaket och roliga hotellaktiviteter som zorbning i poolen – upptäck våra barnvänliga hotell i Storbritannien och Irland.

Global explorer kids club Radisson Blu Hote Spa Limerick

Gör din familjesemester så minnesvärd som möjligt med Radisson Blu-hotell runtom i världen.

Berätta vad du tycker