Hur kan yoga få fart på mötet?

Ny mötesdag. Full fart framåt och kreativitet som flödar. Hur får man mötesdeltagarna att prestera på topp under hela dagen? Vilket är det bästa sättet att starta en mötesdag på?

Tro det eller ej, även de lugnaste aktiviteterna kan ge den energi och kreativitet som behövs för en mötesdag. Syftet med Yoga är att djupandas, stressa ner, få igång blodcirkulationen och känna harmoni i kroppen. Komponenter som gör att du får en bättre start på dagen.

Att låta mötesdeltagarna starta dagen med yoga gör att kroppen sträcks ut, huvudet rensas och energin blir påfylld. Istället för att gå in i mötesrummet med andan i halsen och 1000 tankar i huvudet, har man fått tid till och tillåtelse att slappna av. Kroppen fylls med syre när du andas långa och djupa andetag vilket ökar ditt fokus och du blir klar i huvudet. Nacke och axlar mjukas upp som annars kan kännas spända. Man stressar ner, slappnar av och låter tankarna flöda fritt.


Yoga som mötesaktivitet

Radisson Blu Royal Park Hotel kan man som mötesgrupp boka ett yogapass och utöva det till exempel innan frukost. Aktiviteten passar alla. Tiden och svårighetsgraden anpassas till deltagarna och den tid ni har, ombytta eller i mjuka kläder för dagen. Yogan hålls i yogastudion på hotellet som rymmer upp till 30 personer. Är det fint väder går det även att yoga utomhus på gräsmattan vilket ger aktiviteten en till dimension genom att addera massor av frisk luft och vacker utsikt över Brunnsviken.

Många löser sina problem i sömnen eller precis innan de ska sova. Du kanske lyckas lösa några extra under ditt nästa yogapass eller kanske när du tar några simtag i poolen?

Berätta vad du tycker