Helsingfors och Åbo: Eventdestinationer som imponerar

Boats at night with Helsinki city and charming buildings in background

Finland stoltserar med en rad städer som är perfekta för professionella möten och evenemang, Helsingfors och Åbo är inga undantag. Huvudstaden är fängslande och unik med sin kombination av storstadens alla bekvämligheter och småstadens charm. Det är lätt och säkert att ta sig runt och allt är mycket välorganiserat.

En charmig liten stad

Helsingfors är en stad full av kontraster och den fascinerar på många sätt. Arkitekturen för samman öst och väst, det klassiska med det moderna och nyklassicism med jugend. I staden grönskar det runt varje hörn – i parker och längs havet – vilket innebär att det finns gott om fantastiska platser där deltagare kan koppla av och andas frisk luft före en viktig konferens. Helsingfors öar utgör en enastående vacker miljö där besökare kan njuta av naturens lugn, äkta bastubad och fantastisk mat.

City and buildings at night near Radisson Blu Royal Hotel HelsinkiMed Helsingfors effektiva och prisvärda kollektivtrafik förflyttar du dig enkelt mellan evenemang, lokaler och hotell och tar dig lätt till olika fritidsaktiviteter mellan möten.

Flera olika hotellalternativ

Vart dina affärsevenemang än för dig i Helsingfors så är du aldrig långt från Radisson Blu. I stadens hjärta finns det mer eleganta, sofistikerade och ikoniska Radisson Blu-hotell. Radisson Blu Seaside Hotel helrenoverades 2017 och erbjuder nu en unik möjlighet att hålla möten i världens första sinnesvänliga konferensrum.

Boats in the harbour near Radisson Blu Seaside Hotel in HelsinkiI de förtjusande historiska delarna av Helsingfors ligger Radisson Blu Plaza Hotel – en internationellt uppskattad, hundra år gammal byggnad. I årtionden har det uppmärksammats för sin förmåga att skapa feststämning och det är perfekt för viktiga evenemang.

Designed furniture and chandelier in lounge and bar area at Radisson Blu Plaza Hotel HelsinkiOm du söker en lugn och rogivande miljö kan du besöka vårt Radisson Blu Hotel Espoo, som ligger bara några tunnelbanestationer från Helsingfors stadscentrum. Bo i Nordeuropas största centrum för forskning och teknologi, och njut samtidigt av vacker natur. Hotellet har ett lyxigt wellness-område på översta våningen med förtrollande utsikt över den grönskande naturen, vilket ger deltagare möjlighet att varva ner efter en produktiv dag.

Pool in wellness area with view to lake and nature at Radisson Blu Hotel in Espoo

Turku: en fridfull plats för ditt möte

Bara några timmar från Helsingfors ligger Åbo, Finlands äldsta stad, och landets mest populära mötes- och konferensstad. Åbo bjuder på en charmig blandning av historia, modern stadskultur och havsäventyr. De viktigaste turistattraktionerna, eventcentren och hotellen ligger inom gångavstånd från stadens centrum vid den idylliska ån Aura, vilket innebär att det finns en mängd aktiviteter att roa sig med efter ett seminarium. Gå på en lokal restaurang med dina kollegor eller bjud ut kunder på en drink i den pulserande staden.

River in Turku with boats at night and beatiful sky with lights near Radisson Blu HotelDeltagare som bor på Radisson Blu Marina Palace Hotel har sannolikt nära till sina möten och evenemang. Tack vare den ikoniska byggnaden, som representerar stadens kulturella landskap och flodens prestigefyllda miljö, har hotellet varit Åbos mest berömda och imponerande eventcenter i över 40 år. Sedan det öppnade har Radisson Blu Marina Palace Hotel tagit emot både statschefer och superstjärnor. Det är än idag stadens huvudplats för större internationella evenemang och hotellet en stark anda.

Lounge area with designed furniture at Radisson Blu Marina Palace Hotel in TurkuDet fokuserar på att producera upplevelser och tjänster som återspeglar kundens attityder, samtidigt som det förutser framtida trender. Hotellets mötes- och evenemangsfaciliteter ska helrenoveras i början av 2018, och i slutet av april kommer hotellet att kunna erbjuda ett omfattande utbud av upplevelser samt en evenemangshall där gäster kan lära känna den lokala, genuina livsstilen.

Boka ett av våra hotell i Helsingfors eller Turku och njut av förstklassiga bekvämligheter i en autentisk omgivning.

Berätta vad du tycker