Här brunchar du i Stockholm

Brunch

Vi vet alla att frukosten är dagens viktigaste mål, men brunch är en extra lyx man kan unna sig på helgen. Vare sig du turistar i Stockholm eller bor här året om kan vi rekommendera de bästa ställena att bruncha med familj och vänner. Brunch har varit en söndagsfavorit för socialt umgänge sedan ordet myntades i Storbritannien 1895. Eftersom vi gillar brunchens avslappnande form har vi sammanställt några av Stockholms bästa brunchställen.

100% Plant Powered Sunday brunch

Brunch ansågs en gång i tiden vara en dekadent lyx, men det är nu en favorit bland gemene man. Dess stigande popularitet gör att vi blir allt kräsnare, och vi har hittat det perfekta stället. Om du är ute efter en 100 % ren brunchupplevelse så erbjuder Radisson Blu Royal Park Hotel, Stockholm produkter av högsta kvalitet. Sätt tänderna i hemmagjorda läckerheter som hemlagad kokosnötsyoghurt, superfrukten acai, smörgåsar med avokado, sötpotatisfries, falafelvåfflor, smoothies och mycket mer. Den här smakrika upplevelsen, som är något utöver det vanliga. Den väntar dem som vill njuta av en sann skräddarsydd brunch och upptäcka nya unika smaker.

Plant Powered Brunch Radisson BluBästa Söndagsbrunchen

Förgyll din söndag med en brunch som inte är av denna värld. Radisson Blu Waterfront Hotel i Stockholm gillar att slå på stort och bjuder in till en storslagen brunchbuffé och utsikt över Riddarfjärden och Stadshuset. Smaka dig igenom vår meny som består av en mängd ljuvliga och otroligt goda smårätter. Precis när du tror att det inte kan bli bättre höjs ribban ytterligare med ett piece de résistance, dessertbord. Det är fullt av godsaker som garanterat kommer att kittla dina smaklökar – vi lovar dig en söndag att minnas.

Brunch desertBrunch är förmodligen vår favoritmåltid, Men om du skulle vara uppe med tuppen så bjuder Super Breakfast på en precis lika imponerande meny.

Radisson Blu Plaza breakfast buffet

Vi har något för alla – vare sig du föredrar att börja dagen med sötsaker, äta hälsosamt och ekologiskt, vill njuta av själva upplevelsen eller älskar att spisa jazz till brunch.

Kombinera brunch med att upptäcka vackra Stockholm.

Berätta vad du tycker