Håll dig säker och trygg med Radisson Blu

Det sista vi vill tänka på när vi njuter av en efterlängtad semester eller åker på en viktig affärsresa är risken för att säkerheten ska äventyras. Det här dock en viktig fråga för många ansvarsfulla hotellägare runt om i världen – inklusive Radisson Blu.

 

Våra gästers säkerhet under vistelsen hos oss är naturligtvis något som vi tar på största allvar. Det är därför vi har tagit det extra steget och samarbetar med den internationellt erkända säkerhetskonsulten Safehotels Alliance för att se till att personalen på våra hotell är så förberedda som möjligt inför alla situationer som kan uppstå.

 

Emblembanner_certificate
I december 2014 undertecknade Radisson Hotel Group ett avtal med Safehotels Alliance. Detta avtal gjorde Radisson Hotel Group till den första stora internationella hotellgruppen att använda det hyllade oberoende certifieringsprogrammet för att gynna gäster, medarbetare och ägare. Hittills har 59 Radisson Blu-hotell genomgått Safehotels officiella certifieringsprocess och ytterligare drygt 50 hotell på viktiga resmål kommer att certifieras under 2015.

 

 

Vad innebär det för dig, vår gäst? Jo, förutom att uppfylla lokala regulatoriska krav och säkerhetsstandarder för vår egen verksamhet, har hotell som tilldelas detta certifikat också genomgått en oberoende granskning. Du kan därför vara trygg i vetskapen att hotellet har saker som: uppdaterade trygghets- och säkerhetsrutiner, utbildningsprogram och protokoll för incidenthantering. Certifieringsgranskningen ger våra gäster en oberoende verifiering att hotellet de bor på faktiskt fungerar på ett strukturerat sätt för att hålla dem säkra.

 

 

”Det är en stor ära att uppnå denna typ av certifiering. Att betjäna och ta hand om gäster är vår kärnverksamhet. Säkerhet och trygghet är grunden för denna kärna, och att ha en oberoende certifiering bekräftar att vår stiftelse uppfyller en stabil och internationellt erkänd standard”, säger Paul Moxness Vice President, Corporate Safety and Security.

 

 

”Safehotels certifiering bekräftar att hotellet fokuserar på viktiga delar av gästsäkerheten när det gäller personlig egendom och att de har lämpliga beredskapsplaner om det någonsin skulle uppstå en olycka eller någon form av nödsituation. Certifikatet visar att hotellet tar gästernas personliga välbefinnande på allvar. En årlig oberoende granskning och certifiering av Safehotels stärker värdet av detta budskap avsevärt. Radisson Hotel Group har tagit den redan höga nivån av interna försiktighetsåtgärder ett steg längre genom att samarbeta med Safehotels”, säger Hans Kanold, vd för Safehotels Alliance AB.

 

Under 2015 kommer över 70 utvalda Radisson Hotel Group hotell i Europa, Mellanöstern och Afrika att genomgå Safehotels certifieringsprocess. Det är bara ytterligare ett sätt som Radisson Blu fortsätter att säkerställa att våra gäster får den bästa och säkrast möjliga vistelsen.

Berätta vad du tycker