Ge bort en resa

Give a gift card to your partner

Den där särskilda dagen närmar sig och du kanske inte vet vad du ska ge dina nära och kära?  Det kanske verkligen finns en julklapp som passar alla ...

Vare sig det gäller Alla hjärtans dag, julafton, en födelsedag eller bara ett tack så är ett presentkort alltid en perfekt presentidé. Radisson Blus presentkort kan användas för en spabehandling i Irland, en shoppinghelg i Milano, en romantisk middag i Paris, en stadsresa till Rom ... Det finns verkligen något för alla. Och det bästa är att du inte behöver välja. Låt dem bestämma vad en perfekt present är för dem.

Ge dina kära en valfri reseupplevelse med ett Radisson Blu-presentkort

Så enkelt är det. Den lyckliga mottagaren har många olika alternativ att välja mellan. Kortet kan användas på över 300 hotell i 42 medverkande länder i Europa och Mellanöstern, vilket ger dem valfriheten att bestämma vart resan ska gå. Och om dina nära och kära inte är så förtjusta i att resa kan de använda kortet för en god middag eller en spabehandling på ett Radisson Blu-hotell i närheten. Det är dessutom ingen brådska: kortet är giltigt i hela två år.

Köp ett presentkort med valfritt belopp, från 20 euro upp till 150 euro.

Gift Card Radisson Blu

Kreativt alternativ för dem som är tidigt ute

Skräddarsy ett Radisson Blu-presentkort med en valfri bild – Ladda bara upp bilden här, så trycker vi den på presentkortet åt dig.

Gläd dina kunder eller anställda

Varför inte belöna dina anställda eller tacka dina kunder för deras lojalitet med ett Radisson Blu-presentkort? Få alla korten smidigt och säkert skickade till samma adress och överraska själv dina kunder och anställda.  Vill du lägga till något personligt? Det är lätt! Skräddarsy dina företagspresentkort genom att lägga till din företagslogga. Korten levereras också med ett kortfack där du kan skriva ett personligt meddelande till mottagaren.

Räddaren i sista-minuten-nöden

Är du ute i sista stund? Oroa dig inte, vi tar hand om det. Du behöver inte stressa iväg till köpcentret. Om du har bråttom kan du även skicka ett e-presentkort, som först skickas till din e-postadress. Du beställer den perfekta (men ändå superimponerande) sista-minuten-gåvan här. De kommer tro att du planerat den här åh-så-perfekta gåvan långt i förväg!

Christmas gift surprise

God helg från #RadissonBlu!

Berätta vad du tycker