Gå av planet och in på mötet i Manchester

Radisson Blu Manchester Airport meeting room

Radisson Blu Hotel, Manchester Airport, är inte något vanligt flygplatshotell ... Det ligger förvisso nära landningsbanan, men hotellet erbjuder mycket mer än närheten till en port mot världen. Hotellet har två våningar med dedikerade evenemangs- och funktionsutrymmen, och det är enkelt att planera ett möte eller evenemang här. Nedan kan du läsa varför!

Från flygplan till mötesrum

Tack vare sin närhet till flygplatsen är Radisson Blu Hotel, Manchester Airport  väl positionerat för att locka deltagare från nästan var som helst i världen. Förbindelserna till motorvägsnätet gör det också enkelt att nå för personer som reser med bil, och gästerna kan utnyttja hotellets parkeringsplats. För personer som reser med kollektivtrafik är flygplatsens transportnav också direkt anslutet till hotellet.

Byggnationer pågår för närvarande för att skapa den första flygplatsstaden i Storbritannien precis intill Manchester Airport. Omkring 465 000 m² kontor, logistik, hotell och avancerat tillverkningsutrymme kommer att byggas under de kommande 10–15 åren med ett totalt utvecklingsvärde på 1 miljard pund, vilket gör området till en ännu mer attraktiv plats för att göra affärer, nu och långt in i framtiden.

Radisson Blu Airport Meetings Manchester Airport

Paus för deltagarna

Hotellets fritidsanläggningar ger gästerna en plats att koppla av och varva ner inför möten eller i slutet av en hektisk dag. Deltagarna kan boka tid på Beauty Lounge som har en omfattande lista över behandlingar för både män och kvinnor, eller utnyttja hälsoklubben med sin tolv meter långa pool, gym, bastu och ångbastu.

När det kommer till mat serverar den avslappnade baren Little M en meny med rätter att dela, lätta snacks och pizzor, medan moderna Collage Restaurant erbjuder en kreativ tolkning av det klassiska brittiska brasseriet.

För gäster som vill ta sig längre ligger Manchesters centrum och alla dess barer, restauranger, affärer och attraktioner mindre än tio kilometer från hotellet, och nås enkelt med tåg via Skywalk. I slutet av kvällen kan gästerna bädda ner sig i ett av de 360 moderna sovrummen eller sviterna.

En guldgruva för möten och evenemang på Manchester Airport

Det finns 27 moderna rum som sträcker sig över 1 700 m² att välja mellan, alla med individuell klimatkontroll, inbyggd AV-utrustning och gratis höghastighets-wifi. Rummen är ljusa och luftiga och det fräscht inredda Brainbox-rummet har utformats för att inspirera kreativt tänkande. Två business class-möteslokaler på nionde våningen erbjuder en mer traditionell miljö med panoramautsikt.

Juvelen i kronan och det största av alla hotellets utrymmen är Manchester Suite. Lokalen är nyrenoverad och kan rymma upp till 400 gäster för en mottagning, vilket gör den till en av de största i området och ett populärt val för välgörenhetsbaler, galamiddagar och konferenser. Den kompletteras med en serie mindre sviter som rymmer mellan 22 och 120 personer.

För ett lite annorlunda alternativ kan hotellets dramatiska glaslobby även fungera som ett evenemangsutrymme. Lokalen har inrymt fordon, cirkusnummer med personer upphängda i taket och säckpipespelare som spelade från den majestätiska trappan! Tänk dig möjligheterna ...

Och att ta sig till Radisson Blu Hotel, Manchester Airport är enkelt, tack vare det lättillgängliga läget och den snabba Skylink från flygplatsen, och med 360 moderna, bekväma rum finns gott om plats för evenemang.

Radisson Blu Manchester Airport meeting room

Börja planera ditt evenemang på Manchester Airport med Radisson Blu!

Berätta vad du tycker